Har ni sett herr kantarell

Skrev tidigare att vi skulle stanna på gården och plocka av bär. Men så sprack det upp och blev varmt och skönt så jag beslutade att det var dags att lära M köra fyrhjuling :) Eller lära och lära, köra kan han sen innan, men den är lite egen pappas fyrhjuling, så lite introduktion är aldrig fel. Sagt och gjort, upp på maskinen och in efter gamla landsvägen.



Något M fick träna extra mycket på var sina broms reflexer. Lite titt som tätt ropade jag stanna, stopp stopp! Varför undrar ni, det gula guldet svarar jag.
Vad med kantareller vi hittat bara genom att köra efter vägen. Ingen björn såg vi som tur var men likväl både Orre och Tjäder samt en och annan groda. Blev ingen jätte skörd med svamp idag, men det lovar gott. Vi har lämnat de medelstora och neråt för tillväxt så till helgen finns det nog svamp fulla skogen.




Visst syns kulan trots den bylsiga tröjan? Snart så är jag ett riktigt preggo  :)

Kommentarer
Postat av: Annika

Men så underbart! Vilka fina bilder! :) Tack för kommentaren i min blogg! Jo, det är hundar, tre cavalier king charles spaniel. Jo, jag tycker oxå att det är lite lustiga namn. Men det är ju inte mina hundar utan hennes! ;) Ha det underbart bra! kram

2009-08-17 @ 14:28:30
URL: http://gabulfota.blogg.se/
Postat av: Graavid på 17 år

HAha jaa, annars hade jag glömt av massor! x') Ohh va glad jag blir att se din blogg, den är jätte gullig! (:



TAck för ditt svar :) Vilken vecka är du i? :)



Kram (:

2009-08-17 @ 14:32:32
URL: http://jaagargraavid.blogg.se/
Postat av: Graavid på 17 år

P.S lägger till dig på bloglovin! (:

2009-08-17 @ 14:33:17
URL: http://jaagargraavid.blogg.se/
Postat av: Nina

tack så mkt :D



å najs. hoppas ni hittar massa massa. så gott!

2009-08-17 @ 15:24:50
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: karolin

Ja i början försökte jag intala mig själv om att min kropp var fin, och som du säger så tänker man att det finns en mening liksom. Men sen efter ett tag så sjönk jag liksom tillbaka in i mitt gamla kroppstänkande igen och det är så svårt att ta sig ur :(



Så än så länge kan jag bara "åka med och se glad ut" men hoppas såklart att jag ska kunna få en annan kroppsuppfattning! Det är ju inte direkt roligt att gå omkring att tänka som jag gör, speciellt inte för folk runtomkring.

Kram

2009-08-17 @ 16:10:15
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: karolin

Tack!

Ja det tror jag också. Och när jag väl sitter där vill jag säkert göra om det 10 ggr också :) det är tiden dit som är lite knepig bara!! men så länge min bebis mår bra så är det värt det. Bara jag får avreagera mig ibland så klarar jag det också :)

Kram

2009-08-17 @ 17:13:01
URL: http://bekk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0