Laddar

Vet inte om jag har berättat det, men i helgen har vi fullt hus i pappas stuga. Dels kommer pappa, Mona och Neo ( Monas barnbarn) samt M´s pappa och mamma hit. Det var meningen att mamma och Leif också skulle komma, men de fick förhinder :( Hur som är det dags för den "årliga" föräldrar helg vi började med förra sommaren. Är ju trevligt för alla att träffas lite, blev ännu mer aktuellt nu när Ärtan är på ingång :)

Har precis lagat klart maten inför svärisarnas ankomst som  bör vara vilken minut som helst. Pappa och Mona är redan på plats och har redan lyckats stöka till det jag och M så omsorgsfullt städade i förmiddags, jäkla föräldrar :)
Ikväll bjuder vi på färsk pasta med fläskfilé sås med gulakantareller. Mums! Till detta dricks det rödvin och alkoholfri öl för mig.

I och med att det är föräldrar helg så har vi passat på att ha fredagsmys under eftermiddagen Vi bänkade oss i soffan och kollade på Hope and glory och åt ost och kex. Extra mysigt när regnet smattrar mot rutorna :) Efter att ha regnat nästan hela dagen, är det nu uppehåll :) Lovar gott inför imorgon.



Efter regn kom solsken, eller i alla fall gult :)





Kommentarer
Postat av: Sandra

Hej på dig! Jo skön att äntligen få komma på besöket till BM!Och härligt att träffa mamma också!Har du också fått vänta så länge på tid hos BM?kram på er

2009-08-22 @ 08:25:45
URL: http://alexxandria.blogg.se/
Postat av: Jennie

Jamenvisst , man märker att man blir nojjigare för massa saker nu ,"bara" för att man är gravid . Man tänker lite längre :) haha ! Man förändras en hel del, och jag antar att det är bra , man ställer liksom in sig tror jag! :)

Jag är knäpp tror jag , för jag har blivit sjukligt höjdrädd sen jag blev gravid , jag vet inte varför . Men det är jätteotäckt med höjder nu tycker jag !:)



Ja , vi får hoppas regnet ger med sig , här regnar det lite också , men solen kikar fram emellanåt ! :) mysigt med lite regn också , det behövs ibland! :)



massor av kramar

2009-08-22 @ 09:09:54
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Carolina

Hejsan! Vill tipsa om pågående tävlingar inne hos mig, dels kan man vinna ett valfritt Micki-pussel från Lajbansson Leksaker - och så kan man vinna te från Tefrossa, var gärna med och tävla! Ha en härlig lördag! kram Carolina

2009-08-22 @ 09:43:23
URL: http://carolina1979.blogg.se/
Postat av: Graavid på 17 år

Hoppas allt är bra med dig =)



Kram

2009-08-22 @ 13:27:02
URL: http://jaagargraaivd.blogg.se/
Postat av: Graavid på 17 år

Va skönt att göra att allt är bra! :) Jo tack med oss är det bara bra! :)



Kram (=

2009-08-22 @ 15:52:56
URL: http://jaagargraavid.blogg.se/
Postat av: Sandra

Härlig idè det där med föräldrahelg! Det skulle fler ta efter =)

Låter som ni kommer få det riktigt mysigt.

Kram kram!

2009-08-22 @ 16:33:43
URL: http://tassandra80.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0