Tisdag

Ni kommer inte tro mig mina vänner, men jag har även inatt fått sova ordentligt, helt otroligt :)

Har börjat märka ännu mer avgränsningar i när Ärtan rör på sig. Tidigare har det varit under en halvtimme med ca två timmars mellanrum dygnet runt. Nu verkar bebis ha förstått att när mamma sover är det smart att göra likadant så nu blir jag inte väckt på nätterna :) Blir knappt kissnödig heller, men det tror jag har att göra med att bebis gärna sparkat fotboll med min blåsa och att h*n nu ligger anorlunda, det går att känna skillnaden utanpå magen nu :) Jätte häftigt! I går hade stackarn hicka i nästan två timmar (!), det var fullt race under den tiden, inte sparkar utan bebis vände på sig med jämna mellanrum. Kanske försökte liten hitta ett läge så att hickan skulle sluta, stackarn. Hur häftigt som helst nu när jag verkligen kan känna hur/var och vad bebis håller på med i min mage!

Nä, nu ska vi tyvärr inte utnyttja det fina vädret utan sätta igång med att packa ihop våra prylar, idag åker vi från stugan. Det känns jobbigt för nu återgår vi till vardagen, men jag längtar till Umeå också. Kanske mest för att vi ska till BM på fredag och lyssna på hjärtljuden för första gången:)

Ha en kanon dag alla!

Kommentarer
Postat av: Pety

Exakt :) så känner jag oxå!



Ajdå :( jag har endast haft foglossning enstaka ggr.. det är så jäkla skönt att ha sluppit det i det stora hela. Men jag har ju ändå en liten bit kvar så än ska jag inte ropa hej, haha. Jag har knappt mått illa alls. Kanske någon gång ibland när bebben levt om lite för mkt å man känner sig lite småyr sen innan, då har det kunnat känts som om att man åkt virvelvingen några ggr å allt är upp-och-ner vänt i magen typ haha! halsbrännan har varit väärst för mig! herregud vad jag har fått kämpat mig igenom nätter för det alltså.. tur att jag haft samarin, men ibland hjälper ju inte sånt heller. köp en sodastream om du inte har någon! bubbelvatten lindrar väldigt mkt oxå :) för av det rapar man mkt, det är raparna som måste komma ut, tro mig :P



Kraam!

2009-08-25 @ 12:09:59
URL: http://oktoberbebbe.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

vad härligt att du fått sova bra, det gör så mkt!

hoppas du njuter av dagen =)



kram!

2009-08-25 @ 12:15:51
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: gabriella

Hallå!!



Å vad spännande för er att höra hjärtat för första ggn!! det var jättekul å höra!!

Vi ska dit på torstag vi med!! vi får oxzå höra hjärtljuden då!

Ha det bra!!=0)

2009-08-25 @ 12:52:30
URL: http://lillkakan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Va skönt att du fått sova bättre! Min lilla bebis rör sig som mest på kvällar och nätter, så det är nog en riktig nattuggla =)

Va spännande att ni snart ska få höra hjärtljuden!

Ha en bra dag!

2009-08-25 @ 13:25:50
URL: http://tassandra80.bloggagratis.se
Postat av: Linda

Skönt att lillen har hittat dygnsrytmen! Och att h*n sover när du gör det =) Min lilla sover när jag är vaken och tvärtom, riktigt surt. Sparkas på blåsan gör han också så jag är kissnödig heeela tiden, typ. Men det är underbart att känna att de lever =)

2009-08-25 @ 13:41:34
URL: http://livetalalinda.blogg.se/
Postat av: Jennie

puh , jag ska ärligt säga dig att jag vet inte riktigt vart jag får mina knäppa idéer & min energi ifrån . Jag får dock igen det idag , :( Mår inge vidare idag alls & har ont i kroppen , jag överansträngde mig nog igår , så idag får verkligen bli en vila/film/data - dag . Iaf nu på eftermiddagen , har suttit i en bil hela förmiddagen , men har fått min dator fixad iaf , så det var det värt !



Kramar till er !

2009-08-25 @ 13:55:01
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Mindy

God eftermiddag gumman..Hoppas att du får en skön tisdag med magen i vädret.kram kram

2009-08-25 @ 15:36:33
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja vi ska bo kvar ett tag till så nu reoverar vi ist:) Jättehärligt när det är klart haha! Hoppas du har en bra dag kram

2009-08-25 @ 17:15:45
URL: http://alexxandria.blogg.se/
Postat av: Annika

Hej vännen! Tack för din kommentar i min blogg! Att lyssna på barnets hjärtljud är helt underbart! Ha en trevlig resa hem igen! Jag åker till Ume på lördag eftermiddag. Är framme på söndag morgon. Ha det bäst! kram

2009-08-25 @ 20:57:58
URL: http://gabulfota.blogg.se/
Postat av: Anonym

Det måste kännas häftigt när den lille har hicka? Än så länge känner jag bara sparkar. Lyckost dig som inte behöver kissa stup i kvarten. Tycker jag gör inget annat =)

2009-08-25 @ 21:13:46
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Pernilla

Jag har ett bälte från gula rehab, www.gulare.com och det hjälper faktiskt. Men är ju sjukt fult!

2009-08-25 @ 21:57:52
URL: http://jerseyko.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0