Andra december



21 dagar kvar till BF, ny vecka och ett nytt paket i julkalendern :-) Många roliga händelser på samma gång. I dagens blåa ask med siffran 2 på låg det en förpackning med Moringa body butter 50 ml, de förpackningar som säljs är på 200 ml så idag var det inte en fullstor produkt, men det är en lagom prova på storlek.


(bild lånad från thebodyshop.se)


Även idag är himlen blektglå och solen letar sig ner mot oss, dock klev jag inte upp förre 11 så när jag tittade ut var solen nästan bakom universitets byggnaderna redan, nu är dagarna korta här upp i norr. Men om mindre än tre veckor vänder det, för visst är det den 22 december som är årets kortaste dag?

Förkylningen och bihålorna är lite bättre idag, jag känner mig pigg i kroppen och knoppen men snorar lika mycket som tidigare i veckan. kommer inte jobba varken idag eller imorgon, vill inte riskera andras hälsa eller min egen. Men jag börjar få lappsjuka, blev överlycklig när M klev över tröskeln redan vid tolv tiden och inte vid tre som det brukar vara. Trevligt med lite sällskap i min annars så isolerade värld.


Kommentarer
Postat av: Jennie

body butter från body shop är UNDERBART ! Jag har jordgubben nu , full storlek . Håller hur länge som helst ! :)

2009-12-02 @ 15:11:45
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Emma

jo den sjunker för varje dag:) SKÖNT är de, för det är mycket lättare att andas nu, men det borde ju bara innebära en sak , och där är att antagligen har trollboll sjunkit ÄNNU längre ner i bäckenet och kanalen, så snart SNART kanske han/hon är redo att titta ut:)



Jo, min mage har suttit ganska högt upp under hela graviditeten, de har faktisgt varit jobbigt.. Men snart salipper jag denna magen och alla graviditetsproblem , haha..



Känner du bebisen rörelse ofta, eller din har blivit lugn på sistonde?



De är något som Trollis inte blivit, han/hon har varit en riktig liten aktivitetsboll under hela graviditeten, sen första dagen jag började känna dens rörelse, hehe.. Men på ett sätt är de ju skönt, för då behöver man inte oroa sig så länge man känner dens rörelser ju:)



Hur mår du idag då?

Kram

2009-12-02 @ 16:03:36
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Kim

Vår vagn kom igår redan! :D Tog inte ens en vecka. :p

2009-12-03 @ 11:29:01
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0