God förmiddag





Idag är det alltså den 21:a december, helt sjukt vad tiden går fort. Ni vet väl att det idag är midvintersolstånd, årets kortaste dag. Här snöar det för fullt, det började vid tre-tiden i natt och har fortfarande inte slutat, tror det har kommit åtminstone två decimeter hittills och prognosen är snö i ett dygn till, lovely! Känns som den vita julen är säkrad :-)

Endast två dagar till BF och tre dagar till julafton. Har ni hunnit med i år? Tycker december har gått ovanligt fort, men det ska jag nog vara tacksam för med tanke på att alla andra säger att den sista månaden som gravid är den längsta. Kanske ganska bra att det är december som är slutspurten för oss, det händer så mycket annat skoj i adventstid.

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera på morgonen, men imorse hade jag inte riktigt tid och min kära dator trillskades..
Nu är vi i alla fall helt redo för julen, vad gäller ärenden utanför vår lugna vrå i alla fall. Vi for på ICA Maxi vid 9.30 och det var nog med folk där så tidigt, glad att jag lyckades få med mig M, för det är ingen barnlek att försöka julhandla höggravid. Det värsta är nog ändå att jag blir kissnödig var femte meter, suck!
Nu ska jag i alla fall marinera revbensspjällen och köra in dem i ugnen, göra i ordning en Janssons frestelse utan ansjovis, göra hovmästarsås och baka en till sats med saffransdeg. Tänker dock inte baka lussekatter utan det får bli saffrans gifflar med mandelmassa i och mandel på toppen, mums!

Nä nu har jag inte tid att sitta här längre, det är alpina världscupen på Tv också, tänk den som kunde klona sig själv vid lämpliga tillfällen :-)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Ja det är superskönt. Kan ju ha varit en engångsgrej också, ikväll kanske han helt har glömt bort hur man gör när man somnar själv =). Men jag är glad för det lilla!

Va duktig du är som stökar inför julen, jag hade ingen ork till nånting när jag va höggravid.

Hur känner du inför förlossningen? Är du nervös?

Kram kram!

2009-12-21 @ 12:24:41
URL: http://tassandra80.bloggplatsen.se
Postat av: Kim

Jansson utan anjouvis blir ju som potatisgratäng. ;) Ni skulle fira bara ni 2 i år?

2009-12-21 @ 12:30:37
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Tella

Åh vad gott det lät allt du skulle fixa! :) Här har lussebullarna redan tagit slut (igen) så jag måste ta tag i lite bakning också. Får jag fråga vad du har köpt för julklapp till din karl? Jag måste ut den 23:e och göra en sista-minuten..har noll idee´r. kram

2009-12-21 @ 13:25:13
URL: http://tellas.blogg.se/
Postat av: emma

hej gumman.. oj oj.. snart du får du se vem lille ärtan är:) hoppas du får mysig kväll. kram

2009-12-21 @ 13:30:30
URL: http://trollbollsmamma.blogg.se/
Postat av: Kim

Jo iofs, jag har aldrig gjort någon julmat alls förrut faktiskt.. Firar ju hos mamma. Men verkar som att man blir lite huslig när man är gravid! ;)



Nej, och ändå skiljer det bara 3 år mellan dig och mig. :p

2009-12-21 @ 16:15:32
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: unique

Håller med deig där. Tiden går ju alltid som snabbast runt jul. Tror dock att mellandagarna fram till nyår blir sega för min del. Mannen jobbar konstant och jag är väldigt omobil. Får nog tvinga hit folk för att få umgänge haha

2009-12-21 @ 17:15:27
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: lina

jösses, bara 2 dagar kvar till er bf! tiden har verkligen rusat fram, känns det just nu iaf ;) snart har ni er bebis! :)



grattis till kameraköpet! det kommer helt klart vara värt pengarna. jag köpte en systemkamera för några år sedan och har aldrig ångrat mig. :)

2009-12-21 @ 18:04:04
URL: http://i-fokus.se/blogg
Postat av: Josefin

Det är nog som du skriver. Du har nog lite tur på sätt och vis att slutspurten är i december. Jag tycker också den här månaden har gått fort och man har knappt hunnit reflektera över graviditeten nåt. Däre mot tror jag att januari och februari kommer snigla fram sen för mig. Speciellt sen när man slutar jobba. Men då har du ju redan ditt lilla knyte. :D

2009-12-23 @ 09:49:22
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0