TRE beösk på vårdcentralen idag



Vi började dagen med att gå till MVC och träffa vår BM. Allt ser bra ut, lillhjärtat slår med 132 bpm, SF måttet är 36 cm. Blodtrycket låg där det brukar 120/73 och hb likaså på 125. Skönt att få det kollat och att allt står bra till, min hemska förkylning till trots.

Andra besöket på vårdcentralen var efter lunch för att prova ut en TENS-apparat. Vilket skönt pirr, tror jag kan bli beroende ;-) Seriöst så tror jag den kommer hjälpa fin fint, de visar hur den kan användas på ryggen och det är just där mina förvärkar sitter när det är som intesivast så det kommer nog ges tillfälle till träning. Tyvärr så får de inte användas i badet, no shit Sherlock det är ju ström, annars skulle lyckan varit gjord.

Efter mitt besök hos sjukgymnasten var det dags för M att ta bilen dit och ställa sig i vaccinationskön, som tur var för honom så slapp han spendera två timmar i den utan var hemma igen på en halvtimme, nu mera förhoppningsvis knorrfri.

Det har varit en tugn dag, efter sammanlagt fem timmars sömn från elva igår kväll till tio idag så är min kropp och framförallt mitt huvud inte riktigt hundra. Är dock sugen på att gå ut och ta en lång och rask promenad, alltså lång och rask med mina graviditets ögon mätt, för att kanske lyckas få i gång något.. Men först ska jag kolla lite mer på Tv och äta glass, mums!

Kommentarer
Postat av: Tova

Åh, min lille hade också 132 i hjärtslag igår ;)



Ja, man undrar ju när supermodellerna knappt tycks gå upp ett gram då de väntar barn... att vara naturligt smal är ju en sak, men att fortfarande vara det under graviditeten känns lite... skumt.

Jodå, allt bra med magen, den är såå högt uppe nu bara! Längtar tills den börjar "sjunka ned" om ett par veckor, har din gjort det?

kramar!

2009-12-03 @ 17:38:23
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: krillan

men då var det er jag såg tuffande förbi i er bil. Vi har också varit där idag alla 4a :)

2009-12-03 @ 17:49:52
Postat av: Elin - Ett hus till oss - Vinn barnrumsinredning!

Så spännande med mvc besök. Jag tyckte TENS-apparaten var SÅÅ bra. Hjälpte jättemycket :)



Jag tänkte tipsa dig om en rolig tävling jag har nu, massor av fin barnrumsinredning :)



Jag önskar dig en härlig kväll!

2009-12-03 @ 20:16:29
URL: http://etthustilloss.blogg.se/
Postat av: Josefin "Förtjust" på FL

Nja, kanske inte på e.m., men jag tyckte mig se att det gick en repris kl 20:00 på kvällen och då vet jag många barn som fortfarande är uppe. Kanske inte riktigt riktigt små barn men ändå...



Ja, det känns som närmaste månaden kommer gå FORT när det är jul och massa annat kul som händer. Jag bävar mer för väntan/längtan sen efter nyår. Då lär det nog bli segt. Särskillt om man inte kommer kunna jobba. Det vet jag inte än. Då börjar man nog bli less på stor och tung mage. Nu är det bara välkommet och kul än så länge, men jag förstår ju att det inte kommer vara det hela tiden.

2009-12-03 @ 22:50:18
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0