God morgon



04.15 tyckte mitt huvud att det var dags att kliva upp, vaknade redan strax efter tre med ont i huvudet och vid fyra tiden var det helt kört att försöka ligga kvar i sängen, vamt, ont i huvudet och lite lätt yrsel/illamående. Efter en timme framför tv:n och några mackor med varm choklad samt en dos vätskeersättning är huvudet på väg att bli bättre, yrseln och illamåendet har i alla fall släppt, så nu ska jag klä mig varmt och ta en tidig morgonpromenad bland villorna här i kvarteret. Ute är det nästan 10 grader kallt och rimfrosten glimmar fint ovanpå den lilla snö vi fått, blir lovely! Tar mig nog inte så långt, men ut det ska jag :-) Ska ta med mig kameran så ni får se..

Kommentarer
Postat av: Frida

Att få på sig skorna är ju riktigt svårt numera, särskilt om det är annat än skor som man bara kan sticka in fötterna i! Det är ju som ett projekt!



Ajdå, inte kul. Har samma, blev sjukskriven i augusti pga foglossning & bäckenbesvär, dock har det lättat en del nu mot slutet vilket har betytt mycket för mig! Man orkar ju mer om man slipper ha ont!



Jo, jag tror nog jag är redo inför förlossningen, du?

Kram

2009-11-12 @ 07:55:38
URL: http://fairfriday.blogspot.com
Postat av: Mina

Godmorgon gumman.Det var tidigt som du vaknade denna morgon.skönt att vara uppe i god tid & få i sig en god frukost med..inte skoj att du inte mår helt bra.hoppas att det går över under dagen..Är du hemma nu eller hur är det? Ha en skön dag..kram

2009-11-12 @ 08:25:22
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Ida

Usch va drygt det är att man inte får sova. Jag har oxå gått upp i ottan dom senaste dagarna men idag fick jag sova tillhalv åtta, va riktigt skönt o. behövligt. Hoppas du fick en härlig promis o. att du kunde sova en stund till. Kramis!

2009-11-12 @ 08:54:46
URL: http://minlillagroda.wordpress.com
Postat av: Apan

Åh vad mysigt med rimfrost. Det är så vackert. Insomnian verkar smitta via nätet. Jag inbillar mig att kroppen håller på att ställa om sig i mitt fall. 15 dagar kvar idag :)



2009-11-12 @ 09:34:23
URL: http://guldgris.wordpress.com
Postat av: Kim

Åh jag vill ha snö!

2009-11-12 @ 11:25:50
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Mina

God eftermiddag.Skönt att komma upp tidigt sen kan det vara skönt att somna om.Jag går alltid upp när killen går till jobbet & äter frukost sen blir det att man sitter allt för länge här..hihihi...somnar så skönt om kvällarna så det är bra..några toa besök då & då på nätterna..kanske känner igen det.Ha en skön eftermiddag.kram kram

2009-11-12 @ 12:35:17
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0