Ingen fara




Under kvällen så tilltog yrslet och jag blev även illamående när jag la mig ner för att vila. SÅ jag ringde förlossningen och de tyckte vi skulle komma in för observation och provtagning.
Efter två timmar på en hård brits är vi nu hemma med lugnande besked i öronen. Det finns ingen förklaring till yrseln utan troligtvis bara en förkylning som ligger och lurar. Varken svinis, Havandeskapsförgiftning, UVI eller nått fel med skallen var det så nu ska jag åter lägga mig ner och hoppas på att slippa illamåendet och vakna upp till en mer rätgående dag imorgon :-)

God natt!

Kommentarer
Postat av: Jennie

tack gumman .



vi har köpt i små lokala butiker , men finns band-bodys på www.rockabybaby.se eller www.evilout.se (beställde kiss-väskan där ;) ) be maken din kika in där :)

2009-11-11 @ 01:22:43
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: emma

usch, vilken tur att det inte var ngn fara med dig, får hoppas att du mår bättre idag..

kram gumman.

2009-11-11 @ 06:07:49
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Marlene [mamma till ned]

SKÖNT att det inte var något allvarligt! :)

Ha en underbar dag. Kram

2009-11-11 @ 11:06:09
URL: http://marleneoco.blogg.se/
Postat av: Ida

Så skönt att höra vännen!!

2009-11-11 @ 16:41:01
URL: http://minlillagroda.wordpress.com
Postat av: Linda

Usch vad läskigt, skönt att det inte var nåt! Du får vila extra mycket nu helt enkelt, och alltid ha med dig nåt sött i väskan. Kanske är blodosckerfall helt enkelt? Det fick jag ofta när jag väntade Neo, samma sorts svimkänslor men efter en kexchoklad brukade det stabilisera sig lite =)



Mysigt med snö på marken förresten! Här ringlar det ner små flingor emellanåt men de vill inte stanna så istället är det lite småblött ute. Har inga broddar på skorna dock så det kanske är lika bra ;)

2009-11-12 @ 19:21:39
URL: http://livetalalinda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0