Tack för alla tips!



Vad kul att ni väljer att hjälpa oss med att handla "rätt" saker :) Ska hoppa in i duschen nu, sen blir det som sagt bebis shopping för hela slanten, skoj skoj :-)
Vad gör ni en helg som denna? Här skiner faktiskt solen, ta i trä, så med lite tur hinner och orkar jag ut på en kort promenad när vi kommer hem från turen också. Skulle vara skönt och välbehövligt med lite sol i denna annars väldigt gråa vardag som infunnit sig sista veckorna.

Kommentarer
Postat av: Fru Evelina

lancelot har spanat och nosat lite på honom men sessan bryr sig inte alls än så länge =)

hoppas ni hittar mycket bebissaker!!

kram

2009-11-21 @ 11:36:25
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Jennie

frakten blir 72 kr eller 66 kr med ekonomifrimärken , skickar det någon gång förmodligen i början på nästa vecka . Kram Jennie & Vidar

2009-11-21 @ 12:48:04
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Sophia

Kul med bebisshoping:) Vi ska strax gå ut och promenera, solen skiner för en gångsskull så de gäller att passa på! Trevlig helg!Kram

2009-11-21 @ 12:58:36
URL: http://myfamilyblogg.blogg.se/
Postat av: Linda & prinsen i magen

Usch förverkar har jag inga ännu som tur är men det kommer vell, börjar dock få mkt sammandragningar och även om dom inte gör ont så är dom jobbiga eftersom man får sluta det man höll på med liksom. Annars mås det bra här faktiskt, lillen är rätt livlig men man känner hur lite plats han har och hur han trängs och håller på. Han håller nog även på att fixera sig elle rnågot för det är ett himla tryck neråt hela tiden och man är kissnödig i ett också, rätt trist!

Rätt roligt att du har Bf runt julafton, en liten julbebis, gulligt :) Tror helt klart ni väntar en liten påg och jag tror faktiskt han kommer en vecka innan jul ;) (Läste nått tidigare inlägg du skrivit om vad vi läsare trodde, lite sent svar men endå :P )

2009-11-21 @ 14:35:40
URL: http://liindatherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0