Höst rusk och kvälls mys



Vi har haft besök av Oskar och Ellen ikväll. De började med att basta med M, jag stod över då jag hade sån fruktansvärd halsbränna. Efter det så har vi spelat spel och umgåtts kring köksbordet. Som alltid lika trevligt och avspännt, skönt med vänner som dessa =)

När de for så tog jag och M en kvällspromenad med Vilde i blåsten. Som tur är har det slutat att regna, men blåser rejält det gör det. Är nog inte mer än 4-5 grader ute just nu och jag klädde mig inte alls för vinden :( Dessutom så tog en promenad som brukar ta max 10 minuter i vanliga fall nästan det dubbla då mina fogar klarar 100 meter sen får jag gå i snigelfart. Kan knappt lyfta fötterna för när jag belastar ett ben i taget så känns det som någon försöker klyva mitt bäcken med en slö yxa. Jag borde verkligen veta bättre, särskilt nu när jag är förkyld, men vantar och halsduk det hade jag i alla fall =) Nu ska jag gör i ordning sovrummet för natten och mysa till det lite extra med levande ljus och sen "lura" M i säng tidigare än vanligt så han får värma mig efter min klädmiss =)

Hoppas eran söndag har varit lugn och skön, min har varit helt underbar!

God natt!

Kommentarer
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Jo faktiskt har jag lite anknytning till umeå, på väldigt långt håll. Nu har jag två av mina bröder där plus en farbror i umeå...så jag har faktiskt lite släkt där också :)



Kram

2009-10-04 @ 22:32:37
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com
Postat av: NAISY- Anna i landet Upp och Ner

Vilken mysig blogg, hoppas förkylningen blir bättre!

2009-10-04 @ 23:37:24
URL: http://naisy.blogg.se/
Postat av: diana ♥

Man hör ju så mkt att dom ska vara nervösa, men alla settrar jag träffat har varit helt underbara! =) Vad hittar du på idag? Sov gott! Kram

2009-10-05 @ 00:29:55
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: caroline

ja, de har jag. haft de rätt länge men dom vill inte utveckla sig och bara stannar av..

2009-10-05 @ 07:08:12
URL: http://caaaaaaroliine.blogg.se/
Postat av: gabriella

mina föräldrar bor i närheten av oss...det tar normalt en kvart att gå dit...nu tar det en halvtimma eller ännu värre 40 minuter.... Man längtar efter att vara ute å knata på i ett tempo....hoppas att man hittar tillbaka till dem sedan!!

Ha en fin måndag! Kram!!

2009-10-05 @ 08:08:43
URL: http://lillkakan.blogg.se/
Postat av: emma

hehe , lät som du haft en mysig söndag:) Jo det är lätt och bedöma vädret fel nu dessa dagar ena stunden är de varmt och sen blir de svin kallt i andra sekunden.. Men Hösten har verkligen kommit fram med fart, och oj! som det blåser! Jag tycker det var ett par år sedan vi hade en sån här blåsig höst!



Hoppas du sovit gott och allt är bra med dig idag:)?

kramar.

2009-10-05 @ 08:15:13
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Elin (Edvinsmamma)

Ska jobba inatt...så jag tänkte spendera dagen med att bara ta det lugnt :)



Ha en bra dag i skolan!

Kramar

2009-10-05 @ 08:52:08
URL: http://edvinsmamma.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0