Medicinbollen och jag



Ärtan känns lite fel numer då magen mer eller mindre har antagit formen av en medicinboll, så när jag pratar om magen är det medicinbollen jag refererar till =) Vi har traskat till skolan och försökt producera någon slags vetenskaplighet kring en enkätundersökning vår basgrupp har gjort under  praktik veckorna. Gick inget vidare. Jag har ont i huvudet ( vaknade och det var snö ute, måste vara orsaken, bläää ), missade morgon kaffet och har nog sovit några timmar för mycket ( !) i natt. Ingen bra kombination. Medicinbollen har bara varit i vägen dessutom. Redan i natt egentligen, kan ju inte ligga hur jag vill, kissa när jag vill eller vända på mig, så sömnen var lång men dålig. När jag sedan vaknade så gjorde det ont att ta sig ur sängen, medicinbollen är som i vägen. Likaså när jag ska på med mina skor, det tar emot :( Nä du medicinboll i morgon tror jag du får stanna hemma =)

Nu ska jag och medicinbollen lägga oss på sängen en halvtimme och vila, tror vi båda behöver det =)


Kommentarer
Postat av: Ironielle

Vila låter skönt! Vill ocksååå :)

2009-10-19 @ 13:38:52
URL: http://ironielle.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hehhe du är rolig du, medicinboll. Inte lätt heller att vara höggravid på höst och vinter när man ska på och av med stövlar och STRUMPOR, oh lord som ett yogapass att sätta på sig strumpor! Annars mår i super denna måndag hur är det själv nu hunnit få i dig kaffe och blivit bättre? Kram

2009-10-19 @ 14:15:28
URL: http://alexxandria.blogg.se/
Postat av: mio

suck jag tycker att min lilla mage är ivägen som den är...tycker inte det låter roligt att bli större.. Kan man ångra sig? ;0)

2009-10-19 @ 15:37:52
URL: http://mmio.blogg.se/
Postat av: Linda

Usch jag vet precis vad du menar med att tar emot att sätta på sig skorna, värre än ett friskis och svettis pass nästan! =)

2009-10-19 @ 18:45:37
URL: http://livetalalinda.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag längtar inte direkt tills magen blir större men man har ju som inget val! :) Har ingen vinterjacka som kommer passa heller..jobbisch..

2009-10-19 @ 20:16:40
URL: http://cyberkaka.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej och tack för titten och kommentaren i bloggen :)



Jag är i vecka 31 nu och går över till 32 imorgon :) Den 22a december är våran lillkille beräknad att komma :)



Vet ni vad ni ska få för kön och när är du beräknad?

2009-10-19 @ 21:21:41
URL: http://lindamadelen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0