Service



Tycker det är ganska få företag idag som är riktigt service minded, har dock stött på ett idag. Vi ska köpa bil inom en snar framtid och jag har surfat runt lite för att se hur mycket försäkringarna skiljer sig åt i pris och dylikt. Dels för att välja rätt försäkring men även för att se hur mycket försäkringskostnaden varierar beroende på bilmoddel, motorkapacitet och så. Hittade en jätte trevlig sajt där man kunde jämföra olika försäkringar www.insplanet.com. I och med att jag måste ge dem mitt personnummer för att de ska kunna göra en korrekt jämförelse mellan olika bolag så skapas automatiskt ett konto. Högst 2 minuter efter att jag tryckt på sök så ringer en jätte trevlig kille upp och undrar om det är något han kan hjälpa mig med. I 15 minuter sitter han sen med både deras jämförelse och på blocket för att hitta lämpliga bilar åt oss. Det kallar jag service! Me like! Dessutom så kommer försäkringen bli bra mycket billigare än vad jag någonsin drömt om :D

Tjipp!

Kommentarer
Postat av: Kim

Bra service! :)



Härligt det låter! Ja, för detta slutade med blodiga hästar, hästar på rymmen, ungar som flög av och trasig utrustning!

2009-10-01 @ 10:21:40
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Sandra

Nej så kul ska vi inte ha det! Men jag är sugen på ett 3D/4D heh, vi köpte ju ny bil häromveckan, då föräskrades den genom insplanet på ngt nytt bolag från norge som skulle vara jättebra, billiga försäkringar iaf, jensidige eller ngt liknande hette det, vår förra bil var försäkrad hos if, kostade 22.000 om året det är ju helt galet så nu ville vi inte ha if längre! Insplanet får tummen upp!

2009-10-01 @ 10:35:44
URL: http://alexxandria.blogg.se/
Postat av: Kim

Ja, men EM i fälttävlan slutade med både lagsilver och lagbrons så där gick det bra! :) Håller du på med någon sport annars? Tänkte när du ej är gravid. :)

2009-10-01 @ 11:28:01
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Philippa - bebis i december

Sv: verkar vara ganska många där omkring... :) och grattis till er med

2009-10-01 @ 11:28:30
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: emma

hehe nä, de förstår faktisgt inte jag heller! För sånt som finns på lindex för 200 kr kan man fynda på tradera för 50 kanske.. Idag är det ganska så lungt här hemma, känner mig trött och sliten fast att jag fick sova ut lite inatt. Men sitter vid datorn medans mina älsklingar Nanna så det är lungt för mina öron just nu sen ska ja göra nudlar till lunch och diska sen kommer snart Tobbe hem och då ska vi dona med barnrummet, jag längtar:)

2009-10-01 @ 11:46:04
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: emma

vad ska ni köpa för bil?

2009-10-01 @ 11:46:26
URL: http://lillemspems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0