Som trött



Har duschat, ätit frukost och målat dit ansiktet men har ändå inte vaknat mer än kanske 1/4 del. Om 40 minuter är dagens första lektion och jag är rädd att jag kommer somna :( Så trött!
Har haft värsta mardrömms natten inatt. Vaknade vid 02.17 av att jag inte fick någon luft, jag hade drömt att jag klättrade upp för stegar och blev mer och mer anfådd, när jag väl vaknade så kunde jag inte andas. Klev upp vandrade runt, det blev ändå inte bättre så jag väckte M som undrade om vi skulle åka in till NUS. NÄ, det tyckte jag var lite väl, fast svinis finns alltid i bakhuvudet på något sätt, även om jag inte har feber, ont i kroppen eller nått sånt utan bara har en vanlig förkylning. Kollade på klockan sista gången strax efter 03.10 då hade jag fått prata av mig lite panik med M och lyssnat till hans lugna andetag. Trygghet! Även "den viskande andningen" som vi fått öva på preggoyogan funkade.
Så här i efterhand var det nog mina lungor som fick ta hela Ärtans vikt och utrymmeskrav när jag låg på rygg, vilket ledde till andnöd och panik från min sida, inte skönt, men det är väl något som kommer med att ha en snyltgäst i magen =) Har sovit hyfsat sen dess, men har vaknat lite till och från av illamående, hoppas inte det är nå tjall med magen..


Trevlig Tisdag!

Kommentarer
Postat av: Mindy

Godmorgon gumman..Inte skoj att drömma så hemsk & vakna av den..Skönt att du kom till lugna igen..Det tar en del på krafterna när bebisen är som aktiv i magen..det känner jag med..men så härligt..Jag kan känna pulsen öka enormt när han är som aktiv i magen & då skakar hela jag & så ser man magen rör på sig...fantastigt...:) Hoppas att du inte är allt för trött denna tisdag.kram kram

2009-10-06 @ 08:28:29
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: gabriella

Men hallå där!

Stackars dig! har varit med om liknande jag med men då spydde jag...fick inte heller någon lufft, sambon frågade om jag vile åka in men jag ville inte !

Svininfluensan finns i mitt huvud med!! men det har varit lungt ett tag nu för tidningarna har inte skrevit så mycket om det! vilket e bra tycker jag!

Hoppas at du mår bättre!! Å det e som du säger....när bebis växer så tar den mera plats å det känns som man inte kan andas riktigt!

Kram på dig å lillkulan! hoppas ni får en bra start på denna tisdag ändå!!

2009-10-06 @ 10:06:47
URL: http://lillkakan.blogg.se/
Postat av: Ida

Usch lät verkligen läskigt! Hoppas dagen går fort o. att du inte är allt för trött.

Kram

2009-10-06 @ 11:55:10
URL: http://minlillagroda.wordpress.com
Postat av: Sandra

Det är ju jättevanligt att man får andnöd, mår illa och kan svimma när man ligger på rygg som gravid. I den mån man kan ska man gärna undvika det..

Förstår att det va jätteobehagligt men förhoppningsvis va det bara det att du legat på rygg.

Hoppas du mår bättre!

Kram!

2009-10-06 @ 12:36:01
URL: http://tassandra80.bloggagratis.se
Postat av: Madeleine

Jepp jepp, sånt måste man stå ut med som gravid ;-) Helt galna drömmar kan man ha!! jag drömmer mest om förlossningen nu :-o

2009-10-06 @ 14:11:39
URL: http://www.muppsan.com
Postat av: Emelie

Fy vad det lät läskigt!! Hoppas du slipper få så nått mer...



Kram

2009-10-06 @ 15:08:38
URL: http://fambabunovic.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0