Idé torka

Varför får jag det? Laga mat gör vi varje dag, flera gånger till och med. Varför ska det vara så svårt att hitta inspiration? Frysen full, skafferiet fullt och kylen full och ändå finns det inget att laga.. När det är tomt överallt så kan jag hitta på hur mycket som helst jag vill äta och laga.

Älskling är sugen på varma mackor med kantarellstuvning så det får nog bli det till middag ändå, inte direkt matlagning på hög nivå, men oj så gott :)

Min avsaknad av inspiration kan i och för sig bero på att jag inte gjort något annat än fikat idag, var ju hos H på blingo party och hon bjöd på både smörgåstårta och fikabröd. Mums! Jätte trevlig eftermiddag med andra preggosar. Jag som inte trodde jag skulle shoppa höll mig faktiskt, nästan i alla fall. En jätte söt mössa till Ärtan blev det, men det tycker jag var duktigt med tanke på allt fint som finns i deras nya kollektion.

En sån här fin mössa blev det till Ärtan, blir perfekt i vinter :)

 


Kommentarer
Postat av: karolin

Tack, jag kände att det behövdes lite färg nu när det ska bli höst/vinter och grått ute. Jag tycker också jag ser rosa och grått överallt så då tyckte jag det var dags för lite förändring :)



Undrar vem på blogg.se som kom med den inte så klyftiga idén att byta till det de har nu? NÅGON måste ju ha sett att det inte blev bättre :S



Kram

2009-09-05 @ 19:14:44
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: AnnaH

Ja, tydligen är det inte själva handspriten som inte framställs i tillräckligt snabb takt utan flaskorna. Dröjer tydligen så länge som till v 40 innan de kan garantera att lagret är fyllt igen. Jag hade en flaska hemma sedan tidigare och fick mer av min mor så jag hade tur.



Synd att jag inte hade möjlighet att komma på Blingo-partyt. Hade varit jättekul att tjattra en stund och titta på fina kläder, även om shoppingkontot börjar eka lite tomt. :-D

2009-09-05 @ 19:56:00
URL: http://annaharr.se
Postat av: jasse

Supersöt!

2009-09-05 @ 20:54:37
URL: http://jassenilsson.blogg.se/
Postat av: Jasse

Jo, det kan man väl påstå, helt vild & galen! :)

2009-09-05 @ 21:39:37
URL: http://jassenilsson.blogg.se/
Postat av: MISSEXTRA

Har dagen varit bra?:)

2009-09-05 @ 23:25:45
URL: http://missextra.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0