Morgon

NU ska jag strax köra igång med pluggandet, ska bara försöka få i mig lite frukost först :)
Sen blir det nog till att flytta ut på uteplatsen och njuta av september solens bleka strålar, bara jag inte tar med datorn så kommer det här bli en väldigt effektiv pluggdag, I can feel it!

HOppas ni har sovit gott för det har då jag gjort, jag vaknar då som en helt annan människa de mornar jag är utvilad, lovely!

Tevlig dag till er alla!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Måste börja med att skriva vilket söt babygym du köpt till bebisen.



Förhoppningvis kommer det att gå bra med våra hundar och vi har oroat oss i onödan, är bara att hoppas.



Skönt att ha lite tid innan och ställa i ordning och kunna ta det lugnt ändå. Själv så ska jag jobba till två veckor innan BF hade jag tänkt. Jag jobbar på kontor så jag har inte så ansträngande jobb fysiskt.



Usch vad hemskt att få foglossningar så tidigt, kan tänka mig att det inte bara blir jobbigt fysiskt utan psykiskt också. Det tar på krafterna att ha ont. Skönt för dig att det blivit bättre med foglossningarna nu när du fått problem med karpartelsyndrom. Min mamma har haft det på båda händerna och fick operera, så jag vet hur jobbigt det kan vara, men då man är gravid försvinner det oftast va? Inte så påläst på det.



Själv så har jag haft en väldigt lätt graviditet hittills, jag har lite problem med ont i svanken i början av veckorna då kroppen ska vänja sig med att sitta mycket, lite sendrag på nätterna har jag även haft. Men visst märks det att jag blir tyngre, för jag kan bli otroligt trött i kroppen om jag håller igång, samt fötterna värker som tusan.



Idag blir det kanske en sväng på Ikea igen =P

Vi ska ner och titta på en bil nedanför Hudiksvall och då kanske vi tar vägen förbi Sundsvall hem för att bestämma oss för vilken kökslucka och bänkskiva vi ska ha. Är bättre att se live än på internet.

Vi har varit utan bil i 1,5 månad nu, vi sålde vår bil för att köpa en kombi, men det har varit svårt att hitta någon som passar. Men idag kanske det blir av =)



Ha en bra dag.



Kram

2009-09-08 @ 09:36:26
URL: http://brunkullan.babyblogg.se
Postat av: Ulrika

Ny tävling hos Tant:



http://uj76.blogspot.com/2009/09/tant-lottar-ut-hemligt-paket.html



..med chans att vinna ett hemligt paket från ett finfint svenskt barnklädes märke! =)

2009-09-08 @ 09:47:31
URL: http://uj76.blogspot.com
Postat av: Jennie

Så underbart , hoppas du kan hålla dig ifrån datorn lite idag då :) Det har jag väldiga problem med . :)



Ja min dag börjar med smörstekta kantareller & en god kopp kaffe , då kan det väl ändå inte bli annat än bra hoppas vi på! :)

2009-09-08 @ 10:52:57
URL: http://vantabebis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0