Tack älskade mamma

Min mamma är helt underbar, jag hoppas jag blir en lika bra mor som hon har varit och fortfarande är. Älskar dig!
Vi fick mail av mamma från Åland igår med bilder på lite saker hon sytt åt oss och Ärtan.


'

En jätte fin grå filt med renar och älgar i rött och vitt.
Sist vi träffade mamma och Leif blev M lite smått förälskad i det där tyget så nu
har kära mor sytt två kuddar att ha i soffan här hemma, kommer bli så snyggt,
ni ska få se!

Nä nu plugga lite till :)


Kommentarer
Postat av: karolin

Ja hälsa honom det, då blir han nog glad! Sötnosen!



Men visst var valparna gulliga! Tur egentligen att jag inte följde med dit för jag hade inte kunnat åka därifrån utan minst tre valpar! Hade ju smugglat in de innanför tröjan eller nåt haha!



Allt är bra här, bättre än på länge faktiskt om man ser det depp-mässigt. Jag tror det beror på att jag var i västerås i helgen och fick komma iväg lite.

Hur är det själv?

Kram

2009-09-16 @ 13:04:31
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: emma

regelbudna kan jag väl inte påstå att det är , men haft det mer och mer på sistonde. lite tryck neråt har ja haft, men de är sådan smärta som man kan hantera.. men idag har ja haft lite ont i ryggen mer, och jag har INTE gjort ngt ansträngande..

men sen vill ja ju inte åka in för minsta lilla. Inte bra o oroa sig för mkt, men de blir lite mer för varje dag , konstigt nog. Sen vet ja inte om de är liggamenten och foglossning som gör att man får ont heller.



Jag har ju inte varit gravid förr, så jag vet inte när de är dax eller när amn bör ringa o kolla.

2009-09-16 @ 13:20:11
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: karolin

Ja, det brukar vara samma för mig. Plötsligt är till och med städa roligt bara för att man MÅSTE plugga men inte vill/orkar. Men den här kursen har varit så intressant så det ska nog gå bra! Det handlar mest om genetik och det är nog det jag vill syssla med i framtiden. Jag har varit som uppslukad av varenda föreläsning :)



Fresten, det var molekylärbiologi jag har, inte mikrobiologi, men däremot blandar jag också ihop just de två orden så jag trodde jag hade skrivit det nu när du skrev det i kommentaren haha! Kollade flera ggr så jag inte hade skrivit fel men det hade inte förvånat mig om jag hade gjort det ändå haha! Vad lustigt det kan bli!

Kram!

2009-09-16 @ 15:00:51
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: Ros-Marie

Hej Gumman!

Jag älskar dig!

Det är roligt att ni uppskattar mina små bidrag till er. Fleecefilten är jag väldigt förtjust i. Ska försöka hitta mera utav det tyget. Jag var gigantisk gick upp 25 kilo.Rasade sedan ned 28kilo till 47 kilo så det blev problem med undervikt! Det är inte heller bra. Lyckligtvis så hade jag bra med mjölk och helammade er i 6 mån. Därefter fick ni börja småäta. Jag slutade att amma när ni var 1år gamla.

Varför så länge? Jo,dels så var det oerhört mysigt att amma när ni blev lite större och sedan skulle det hjälpa mot allergier.

Sköt om varandra, kram!

2009-09-16 @ 16:55:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0