Tänk att få vakna



Helt utvilad, det skulle vara skönt. Är fortfarande trött efter nästan 9 timmars sömn, huvudet är tungt och ögonen grusiga. Det har varit en jobbig natt. Redan igår kväll kände jag av fogarna ovanligt mycket, det illade och värkte så fort jag stödde mig på benen. Det där hängde kvar så inatt har jag knappt kunnat legat ordentligt. Minsta lilla tryck mot höften och jag har vaknat, har försökt allt, kuddar mellan och under benen, halv sittande ställning med mera. Ingenting fungerar. Som ett ytterligare plus har jag då inte kunnat vända mig utan att det gör riktigt j*vla ont! Det där med nattens fyra toalettbesök ska vi inte ens prata om, jag har tagit mig dig, satt mig ner halvt om halvt gråtande av smärta för att sedan inte ta mig upp! Satt i en halvtimme innan jag kunde resa mig, tur vi har tidningar inne på toaletten =) Nä nog klagat, har precis bestämmt mig för att inte gå till förmiddagens förelsäsning utan tänker gå till skolan till ett, känns som det enda rätta efter denna helvetes natt. Nu blir det frukost och sedan ska jag skippa morgonpromenaden men istället sätta mig med kaffet på vår soliga uteplats =)

Trevlig måndag!

Kommentarer
Postat av: Petra

Vet precis hur det där känns, inte skönt alls. Jobbigt att du inte får sova på nätterna bara. Du kanske skulle få lite smärtlindring? Jag har ju visserligen både foglossning å ischias men jag har fått smärtlindring å det skulle jag inte klara mig utan!

Hoppas du får en bra dag trots smärtan!

2009-09-21 @ 10:04:41
URL: http://glamouricious.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

ajajaja!! hoppas det snart blir bättre! det är verkligen för jävligt att ens vända sig i sängen, sånt som man annars tar för givet!



kram

2009-09-21 @ 10:19:52
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: Petra

Grattis till er med! Vi ska ha 17/12 när kommer eran??

2009-09-21 @ 10:52:07
URL: http://glamouricious.blogg.se/
Postat av: Jennie

Godmorgon gumman!

Fy vilken natt du haft , hoppas du kan vila ngt under dagen / morgonen istället , det är verkligen inte roligt & inte har fått sova .

Jag har fått sova ganska gott jag , och ingen bebis har dykt upp här , men vi får hoppas på det lite senare då . Är ju trots allt denna dagen JAG hade beräknat det till ! :) Vi får väl se !



kramar i massor & hoppas din dag blir bra , trots den jobbiga natten , jag vet hur de nätterna är . :(

2009-09-21 @ 10:59:21
URL: http://vantabebis.blogdpot.com
Postat av: Kim

Full fart här med rivning + renovering av lägenhet! :)

2009-09-21 @ 11:09:31
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Jennie

jag hoppas mitt pyssel kommer idag , isåfall blir det pysslande idag , annars blir det bara lugnt . OM jag inte ska föda barn då förståss .



Usch , gråtattacker är definitivt inte roligt , :( de har jag ju också tyvärr , så de vet jag ju också hur dte känns & huvudvärken kommer nästan ALLTID när man varit tok-ledsen . Hoppas det känns bättre & att det inte blir en för jobbig dag i skolan . :(



Kramar till dej stumpan !

2009-09-21 @ 11:19:49
URL: http://vantabebis.blogdpot.com
Postat av: Mary

det låter iofs som de kan vara något sånt. Vi ringde dock mvc nyss för att de vad dom tyckte. Så nu blir det gynakuten :S Så vi får se vad dom säger. Antagligen är väl allt som det ska, bara att det gör riktigt ont på mig, hehe

2009-09-21 @ 11:26:03
URL: http://marysolander.blogg.se/
Postat av: Kim

Ingen fara än så länge! :)

2009-09-21 @ 11:42:12
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Emma

Usch gumman. Vilken hemsk natt du verkade haft.

Hoppas att det känns bättre idag!

kramar.

2009-09-21 @ 14:28:28
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Malin

Skönt att ha fullt upp också, och framförallt så går ju tiden lite snabbare. :) Bebis är beräknad att komma den 9e november enligt UL, jag tror dock på tidigare, men vi får väl se. Grattis till er!

2009-09-21 @ 18:28:58
URL: http://mallinens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0