Hello Kitty


Min dotter har rätten att bestämma själv vad hon ska tycka om och inte. Men som ni alla vet så har hon en mor som är väldigt fast i sina åsikter. Hello Kitty är en sådan sak, mamman avskyr det mer än något annat, verkligen vedervärdigt och hon skulle aldrig köpa det. Men nu är det inte bara mamman som handlar åt dottern utan även släktingar och vänner. I detta sammelsurium av tycke och smak är det ett plagg med ovannämnda Hello Kitty som  förärats Mait. Modern är ändå förvånad för det har bara dykt upp en enda HK grej då det är så väldigt i ropet. Tingesten eller tingestarna  är ett par vita och ljusrosa strumpor med ovannämnda kattryck på. Mait har inte velat andvända dem så mycket, läs mamman har inte satt på dem, men idag var de på. Idag var även dagen då Mait satte ner sin fot i sin bajsblöja på skötbordet. Resultatet ser ni här nedan =)



Behöver jag säga att mamman är mäkta STOLT över sin dotters fina markering =) Den talar för sig själv så att säga, så även bilden. Trevlig kväll!

Kommentarer
Postat av: karolin

hahaha neee vad coolt!! Vi har EXAKT samma scenario här hemma!Exakt samma åsikt, exakt samma par strumpor och vi har fått de av min syster! De har legat där i den där strumplådan och idag tänkte jag att jag faktiskt måste använda dem när min syster har lagt pengar på dem åt oss. Så idag åkte de på haha! Enda skillnaden mellan oss egentligen var att Elin trampade i sin spya, inte i sin bajsblöja haha.



kram

2010-04-29 @ 20:54:48
URL: http://bekk.blogg.
Postat av: Nina

hahahhahaha mamma upp i dagen med andra ord Asg

2010-04-29 @ 20:55:18
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Catarina

Otroligt.

Jag har fått minst 4 hela dressar.

Fast det är rätt kul att klä henne i det när vi ska träffa Kittygalna tvååringar. :)

2010-04-29 @ 22:58:22
URL: http://ninna77.blogspot.com
Postat av: Anna J

Hejja Mait!!

2010-04-30 @ 08:09:25
Postat av: Helena

skrattar Hejja Mait! Så ska det se ut!

2010-04-30 @ 08:57:02
URL: http://blogg.vk.se/e-lack
Postat av: Tova

Haha - förstår dilemmat, vi har nästan inte "fått" köpra några egna barnplagg eftersom vi fått så mycket :P vilket innebär vääldigt mycket blått och nallebjörnar, typ.

men men, Elliot skiter nog i vilket som, hehe

2010-05-01 @ 17:19:56
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0