Mait 16 veckor

Tiden rullar på och Mait blir idag 16 veckor. Har sagt att jag ska fortsätta med vecko uppdateringarna fram tills hon blir 4 månader, det är nästa vecka det. På torsdagen. Oj oj, det rullar på fort nu. Blir så sentimental när jag tänker på den tid som varit och inte kommer tillbaka. Men det innebär också att vi har så otroligt mycket nytt att uppleva, kärlek!

Hon är så rolig vår dotter. Hon har börjat få sitta i sin barnstol när vi äter och det är KUL, det är till och med så roligt att kasta saker omkring sig att hon skrattar högt och ljudligt. En annan rolig sak i Maits värld är att leka tittut, när jag kommer fram för tredje, fjärde gången då är det så roligt att hon nästan kiknar av skratt.

Just nu kallar jag henne pösmunken för utan kläder ser hon ut som en liten pösmunk. Hon sjunker ihop lite när hon sitter och hela magen liksom pöser ut över blöjan. Appropå blöjor så byter vi till storlek tre imorgon, bara ett fåtal tvåor kvar nu. I morgon ska Mait även få äta gröt för första gången, spännande!



Bilderna är tagna alldeles nu och som ni ser så sover gumman gott. Bara 2 minuter innan fick hon sin kvällsflaska och äntligen har hon återgått till sina suveräna sovrutiner och somnar ovaggad till en godnattvisa,                   U N D E R B A R T för trötta föräldrar. Våra försök att få tillbaka lite kvällsrutiner verkar ha fungerat och vi har även fått in någon timmes senare sovtid för att få mer sömn på morgonen, det funkar än så länge. Peppar peppar! Vad gäller matning och natten så har vi ikväll, eller snarare har Magnus ikväll, försökt att ge mat oftare så att hon inte blir hungrig i natt. Magda kom med det tipset på dagens promenad och nu ska vi testa det för att se om det kan funka lika bra på vår Mait som på hennes Adam.

Med detta säger vi G O D natt och dröm sött, mitt huvud spökar och imorgon är en ny dag med  utmaningen!

Kommentarer
Postat av: Magda.

Åh vad spännande med gröt i morgon =)

Hoppas det kan funka lika bra för er som för oss, om du kommer på något tips på hur vi ska få go´skiten att sova lite längre om morgonen så kan du ju hojta till!

2010-04-19 @ 21:53:22
URL: http://www.fantastiskaliv.blogspot.com
Postat av: Kim

Vi böt till 3or för 2 veckor sedan eller något sådant! Tack för kommentaren. :D Jag tycker också att 2 år är ultimat, men det innebär ju att det är dags att börja tillverka runt nästa höst/vinter. ;)

2010-04-19 @ 23:30:42
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Jenny med Emilien

Söt!

2010-04-23 @ 00:03:01
URL: http://emiliten.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0