Söndags tradition

dsc00151 (MMS)

Söndags tradition innebär i vårt hushåll att någon var en morgonpromenad till ica. Där inhandlas nybakt bröd, färskpressad juice och gärna något gott pålägg. Väl hemma kokas det kaffe och slår oss ner vid köksbordet för att äta en sen frukost och läsa söndagens DN. Lata dagar.


Kommentarer
Postat av: Kim

Okej, låter precis som det var för mig! Tur att det finns ersättning. :) Ja ute kvällen var kanon, skönt med en tjejkväll. Vi hade sexparty hos mig! :p

2010-04-18 @ 11:55:05
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Malla

Ja, vad roligt att du är med! :D (jag kan inte kommentera på det senaste inlägget så hoppas du ser det här!)

Sen tänkte jag ang. kläderna där som vi fick med i traderapaketet, retro barnkläderna, dom kan Mait få ärva av Nellie sen om hon vill? Dom borde väl passa henne perfekt till sensommar/höst?

Ska testa dom på Nellie och se vad det är för stl ungefär :)

2010-04-18 @ 12:17:11
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Philippa - mamma till Therese

härligt... :)



försökte kommentera det senaste inlägget men det ville sig inte, tror du typ måste publicera det igen för att det ska funka.. Vi har nästintill bestämt oss för att börja försöka få till ett syskon i augusti-september, då kommer Therese vara ganska precis 18 månader och det känns lagom för oss.

2010-04-18 @ 13:05:50
URL: http://phlippans.blogg.se/
Postat av: Helena

Världens bästa juice tummen UPP haha.. förresten... så har "mamman" kommenterat i mina bloggar igen. Om hon hade en blogg så vore det ju rena rama "bloggkriget" skrattar Ja, vad säger man?

Tycker förresten att du o maitan borde hänga med på badet nån dag. Superhärligt tropiskt klimat för en liten som kan ligga o sova helt nakenfis :-D Vi har haft det så mysigt där idag. Badhuset är GREJT!

2010-04-18 @ 15:51:22
URL: http://blogg.vk.se/e-lack

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0