Hektiskt söndag



Som sagt vår söndag har varit hektisk. Klev upp vid halv tio och det första jag gjorde var att sätta på ugnen, rörde ihop en sockerkaka och käkade frukost. Under tiden städade M golven, duschade och åt frukost. Vid 11 kom mina kusiner(Anna och Kristin) med föräldrar farbror Torbjörn och Ingmarie. Föräldrarna och Anna kom från Hudik igår för att hjälpa Kristin att flytta så vi bokade in en fika idag =) Mycket trevligt! Anna följde sedan med mig, Mait och Vilde på promenad och väl hemma igen var det dags att amma. Efter en timme gick Anna och jag rörde ihop dagens andra bakverk, en äppelsmulpaj och M började tvätta.
Vid halv tre kom sedan K-A, Sonja och Sigrid på fika. Mycket trevligt det med! Som ni märker har dagen varit hektisk, men otroligt trevlig och ändå lugn. Extra kul att kusiner med föräldrar fick träffa underverket. Visserligen har Kristin träffat Mait ett antal gånger redan eftersom hon bor i Umeå men resten av familjen fick se underverket för första gången  och blev nog lite betuttade, men kan man bli annat=)



Nu är klockan 22 och vi har tvättat det här årets största tvätt, underhållit två olika sällskap med ett varsit bakverk ,knåpat ihop veckans matsedel samt inhandlat mat inför veckan och ändå haft tid för en långpromenad, dusch och städning. Måste säga att vi har imponerat på oss själva idag. Men det underlättar såklart när vi har haft världens goaste och gladaste dotter =)



En gladfis i babygymet :-)

God kväll!

Kommentarer
Postat av: unique

folk säger ibland att vi haft tur o fått en snäl bebis. jag tror dock det handlar om trygghet hos föräldrarna. dock inte alla gånger så klart



skönt att hon sover så länge utan mat. du måste vara en utvilad morsa hahahaha

2010-02-08 @ 05:41:07
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0