Lördag



Dagen startades med en rejäl frukost för att sedan ta en härlig promenad i det vårlika vädret. Temperaturen är kring noll och det skymtar fram blå himmel, till och med fågelkvitter. Kändes mer som en lördag i Mars än i början av Februari, underbart!
Nu bli det lunch och nån halv bra film, höres!

Kommentarer
Postat av: Kim

Badkarskudden och de andra grejerna beställde jag från www.milq.se :) Älkskar att gå i deras butik i Sthlm, och det är praktiskt att dom har internet butik också! Dessutom skickar dom miljö paket. :)

2010-02-06 @ 14:30:54
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Tova

Åh, vi fick till en långpromenad vi med idag, riktigt härligt och skönt att få komma ut ordentligt när man varit mer eller mindre "fången" hemma senaste veckorna :)



Tack för tipset med nappen förresten, ska testa att doppa med lite bröstmjölk. Man blir ju lite frustrerad bara när han gillar att suga på ALLT annat typ utom nappen, haha!

2010-02-06 @ 18:25:28
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: emma



jo de stämer attt barnets sug är mer effektiv än pumpning..



hur är de med er annars?



är avis på alla de som sover i sina egna sängar. men ja hoppas att benjamin kan göra de snart med på natten. men han har börjat göra de vissa dagar på dan , när jag inte ger mig i första sekund:)

2010-02-07 @ 18:41:43
URL: http://trollbollsmamma.blogg.se/
Postat av: Michaela

Det gick inte att kommentera på det nyaste inlägget så gör det här. Och som svar på din fråga så är det helt som du tänker, barnet suger mycket effektivare än vad du får utpumpat. Vissa, tex jag, får nästan inget utpumpat alls, max är kanske 30-40 ml, men är nog säker på att ungen får mycket mera i sig.



Mait kanske ibland äter närmare 140ml från bröstet och ändå är hungrig efter 3 timmar, hon kanske bara är mera aktiv under den tiden eller vill tanka eller något. Tyvärr tror jag att det är rätt svårt att veta exakt hur mycket de får i sig, och det kan ju nog variera från dag till dag också.

2010-02-07 @ 20:47:04
URL: http://michaelasvida.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0