Inte nu igen



Måset blogg.se göra om användar sidorna så mycket, känner mig helt vilsen :-(

Jag, Mait och Magnus sitter på universitetet äter frukost och skriver på olkika uppgifter, jag försöker bli av med lite rester och M har seminarium imorgon. Tänkte ta mig hit idag, men det blev betydligt mycket tidigare än vad som var tänkt för de började borra som tokar i vårt hus i morse, alldels för tidigt för min smak, men det skrämde till och med mig ur sängen så något positivt bar det med sig =)

BTW jag är så glad att vi har en Emmaljunga med fyra fasta hjul. Vilket h-vete de med rörliga framhjul ska ha just nu, lider med er.

Kommentarer
Postat av: Linda

Det ska du verkligen vara glad över! Jag överdriver inte när jag säger att det är helt jäkla OMÖJLIGT att köra en vagn med svängbara framhjul! Som tur är så finns det vinterdäck till Buggan men så långt har jag inte kommit i planeringen såklart =)

2010-01-28 @ 16:38:30
URL: http://livetalalinda.blogg.se/
Postat av: dannie

Oj vad spännande, vad skriver Mait på för nått spännande? Kanske sin första best-seller ;)

2010-01-28 @ 16:43:32
URL: http://dannie.blogg.se/
Postat av: Sofia

Jag tycker att det går jättebra att gå med vår Teutoniavagn (Spirit) med ett stort svängbart framhjul. Jag har varit ute både igår och idag och det är inte några problem. Det enda som inte gick lika bra var på torget/Kungsgatan där det var massa små isklumpar. Så, trots svängbart framhjul är jag jättenöjd!

2010-01-28 @ 17:35:24
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com
Postat av: Kim

Jag är också missnöjd med att de gör om.

2010-01-28 @ 21:51:21
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0