Stumpen är väck




Magnus ropade nyss från badrumet där han höll på att byta på Mait. In rusade jag och trodde lilltjejen bajsat extra mycket. vilket kan vara en sensation ;-) Tjii fick jag, det var navelsträngen som lossnat så nu ser det inte lika "läbbigt" ut längre. Jag har inte haft något problem egentligen, men M har tyckt det varit lite otrevligt och har ogärna rengjort stumpen. Nu är den borta i alla fall =)




Kommentarer
Postat av: Jennie

Åh , så bra ! :)



Det är Andreas som tycks ha det , :( Jag hoppas också han blir bra snart , det är ju sjukt jobbigt .



Hårfön funkar att få brösten uppvärmda så man kan massera dem , det rinner till lättre . Men om du ska använda hårfönen så glöm för bövelen inte att lägga en handduk emellan . Det blir bättre det där med överflödet också jag loovar !



jag har lite problem med det nu dock , Vidar sover ju hela nätter nu & det trycker på bra när han inte ätit på så länge . hehe. Jag hoppas det minskar lite snart ..



Ja , M får följa med dej !;)



Hur känner du dig i kroppen nu efter förlossning , öm & träningsvärk lite här & där?



kramar ..

2010-01-02 @ 19:57:10
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Jennie

nej det är nog inte roligt med UVI med snopp heller :(



Okej , ja då förstår jag att du har lite ont & att det svider & så . Men det är ju skönt att du känner dig ganska pigg ändå . Har din mage REDAN återanpassat sig :O det har då inte min , den är inte vacker min mage ! haha ..



Hoppas verkligen det går bra imorn & att du får bukt med det .. & ja det är ju ganska klart att det blir lätt stockning . Det är ju för fanken svinkallt ute & du som bor i norra delen av landet . Hur kallt har ni det? vi hade -7 idag ,, kanske milt jämförelse med er !? :)



Har M lärt sig något i den där boken han beställde :) höhö ...



2010-01-02 @ 20:16:27
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: karolin

åhh har den redan lossant!! Elins sitter kvar fortfarande men är på väg att släppa nu :)



Vi hade inte heller flaska från början för meningen var att Elin skulle ammas helt när det väl kom igång. Men sen blev hon sjuk och skulle ha uppåt 90 ml på slutet och då var koppen för liten och alldeles för otymplig. Då blev det flaska som gällde.



Jag håller med om att året inte kunde ha börjat bättre! Inte för att jag har någon som hellst koll på dagarna men jag vet att det har varit årsskifte iallafall haha :P



kram

2010-01-02 @ 21:17:03
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: sandra

Oj va fort den lossnat! Va skönt =)

Det tog betydligt längre tid innan den lossnade på Neo, plus att en liten bit satt kvar ett bra tag efteråt också. Har haft lite problem med den, och det är först nu som naveln ser riktigt bra och fin ut =)

Va skönt att det känns bättre i ena bröstet. Hoppas du får ordning på det andra.



Kram på er!

2010-01-02 @ 22:57:08
URL: http://tassandra80.bloggplatsen.se
Postat av: AnnaH

Haha... här var det bara gubben som rengjorde stumpen. Blev så i o m att jag var så dålig under BB-tiden och redan andra dagen hemma föll stumpen av. Det brukar ju inte lukta alltför gott så nog är det ganska skönt när den trillar bort.

2010-01-02 @ 23:42:57
URL: http://annaharr.se
Postat av: Linda

Hahaha :) Skönt att navelskrutten är borta, hört att dom ska vara lite "räliga" :) Men det lär jag ju själv snart märka :P

2010-01-02 @ 23:48:01
URL: http://liindatherese.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0