Andas ut



Nu kan vi andas ut, Maits höfter var helt normala så hon fick kliva ut från röntgen med ännu ett OKEJ i rumpan.
U N D E R B A R T! Jag vet att det inte är hela världen om hon skulle ha haft instabila höfter eller något liknande men det hade känst så surt att se hon få skena nu när hon börjar bli så fysiskt aktiv. Tur vi slapp det!

Nu ska jag röra lite mer på fläsket och fara ut med Vilden till skogs, han behöver motion och jag behöver lite egentid. Tar nog med kameran så får vi se om jag hittar något spännande att visa er när jag kommer hem. Kanske en hundbajs eller två, för de finns det mer än gott om här i stan. Umeå kommun är under all kritik när det kommer till att sätta upp soptunnor för bajspåsar. Skärpning! Även om jag tycker det är äckligt med hundbajs överallt så förstår jag dem som inte plockar upp, hur kul är det att gå runt med en påse hundbajs i fem kilometer. Och till er som klagar, tänk lite på vart katter bajsar. SÅ nu har jag fått klaga lite också, livet är bra underbart vissa dagar =)

Kommentarer
Postat av: Moa

Va skönt att allt såg bra ut!! Har väntat på den här uppdateringen. =)



jag håller med ang hundskiten.. Samma här, jag fattar inte att det ska vara så svårt att sätta upp mer soptunnor! Själv har jag 1 på den rundan som jag brukar gå och då är den precis i början.. Just nu lägger jag påsarna under vagnen och slänger dom i min egna soptunna. (man ska ju bara komma ihåg att dom ligger där oxå och inte ta med dom in i huset)

2010-03-25 @ 14:40:08
URL: http://www.metrobloggen.se/moasliv
Postat av: Sara med Tyra & Noah

Men så himla skönt!! :D



Ja fy fasen vad dåligt det är med bajstunnor i den här stan! Och dom få som finns är så sjukt konstigt ställda, för rätt som det är kommer det tre stycken inom en area på typ 50 m... Fattar inte alls hur det är tänkt... För nej, det är INTE kul att gå runt med en bajspåse i handen flera km!

2010-03-25 @ 14:43:16
URL: http://busungarna.wordpress.com
Postat av: Tella

På ett sätt blir man lite förbaskad då man oroar upp mammor med ev deffekter på ens unge..å andra sidan är det BRA att de är noga OM det skulle vara ngt "fel".



Skönt att allt såg bra ut :) Nu kan ni släppa allt detta. kramar!

2010-03-25 @ 15:39:57
URL: http://tellas.blogg.se/
Postat av: AnnaH

Åh, vad skönt att allt var okej. Evina var 5 månader när hon fick sin skena och även om hon inte hade den dygnet runt var det skitjobbigt just för att hon var väldigt aktiv och medveten då. Tur barn anpassar sig snabbt.

2010-03-25 @ 15:40:12
URL: http://annaharr.se
Postat av: Ros-Marie

Vad bra och skönt att allt var okey med Mait!

Här på Åland (Mariehamn) har vi vissa hundfrekventa vägar där staden har satt upp bra med hundbajskorgar. Trots det ligger det massor med avföring ute...

Ta vara på varandra

Kram

2010-03-25 @ 16:22:12
Postat av: Helena

Det är sjukt vidrigt me allt hundbajs.. och här på t-bo står det ju hundtunnor på flera ställen men det är bara det att folk SKITER i att plocka upp efter vovvarna :-( Bläääh... Skönt att hon va OK!! :-D

2010-03-25 @ 16:23:36
URL: http://blogg.vk.se/e-lack
Postat av: Jennie

Haha , sant så sant .

Äckligt med hundbajs , och ja man kan ju undra vart katterna bajsar :)



skönt att maits höfter var okej . :)

2010-03-25 @ 18:29:06
URL: http://mammatillvidar.blogg.se/
Postat av: karolin

Vad skönt att allt såg bra ut! Det är ju alltid så himla nervöst innan man får vet ahur det ligger till! Hatar den känslan :S



Ja visst är hon duktig på att greppa, det har gått så himla fort i den utvecklingen. Bara på ett par dagar gick hon från att inte kunna greppa alls till att ha stenkoll på händerna. Åsså in i truten direkt haha.



kram

2010-03-25 @ 19:18:33
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: unique

Åh, va skönt

2010-03-26 @ 07:43:39
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0