Ett annorlunda val


Barnvagnsbion idag bjöd på ett lite udda val av film när målgruppen är nyblivna föräldrar. Filmen som visades var Änglavakt. Kanske har ni redan sett den, men har ni inte det tycker jag ni ska göra det. Välj dock en dag då känslorna inte ligger utanpå, humöret inte kommer sänkas och om du använder mascara, skippa den! Jag grät, grät och sen grät jag lite till.  En ask med näsdukar är att rekommendera som sällskap.

Att sitta i en halvt nersläckt biosalong med sitt älskade barn i famnen och titta på en film om en familj eller snarare hur förhållandet mellan föräldrar förändras när ett barn hamnar i koma är fruktansvärt påfrestande. Även om jag vet med mig att det är en film så blir det så verkligt när insikten slår mig att det kan hända OSS. Vi är numera en familjeenhet som, gud förbjude, kan skiljas åt. Det var en BRA film, det kan jag inte förneka, men den väcker känslor, tankar och funderingar som jag som nybliven mamma varken har psyke eller hormoner att kunna bearbeta. Av denna anledning tycker jag det var ett lite konstigt val av SF. Ångrar inte att jag såg den, men om jag fick välja skulle jag väntat ett tag till innan jag sett den.

 

.


Kommentarer
Postat av: Diana - Nybliven mamma ♥

Fy så mysigt md barnvagnsbio!! Du som erfaren mamma, vore kul att höra hur du hade det på nätterna i början. När började ni få rutiner? Hur ofta var ni uppe osv? Vi försöker nämligen få in lite nattrutiner här hemma! :) Kram

2010-03-24 @ 22:25:52
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Postat av: Kim

Åh den vill jag se! :)

2010-03-24 @ 23:48:01
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jo. Jag fällde också en tår kan jag erkänna. En annan påfrestande film jag såg häromdan var "wallander skulden" om en pojke som försvinner spårlöst i en småstad. Sånt ska man tydligen undvika att se nu.

Ursäkta att jag inte kom och sa hej. Missade helt att det satt fler i biosalongen som jag kände. Jag satt nästan längst fram.

2010-03-27 @ 06:51:58
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0