Snack(i)s



Den senare delen av eftermiddagen har vi spenderat hos Janna, hon har återinflyttningsfika ikväll. Väldigt trevligt, dock inte riktigt den socialagrupp jag brukar hänga med, men det var trevligt och lite intressant. Jag börjar tycka det är mer och mer kul och intressant att studera människor i olika sociala sammanhang, detta är verkligen en grupp med för mig väldigt långväga referensramar om man kan säga så. De flesta av personerna i det hopkok av personer som var hos Janna har en väldigt tydlig profilering, detta gör det ännu roligare att betrakta personer och skeenden =)
Hmm, höll på att hamna i en ganska hetsk diskussion med en man, en man jag dessutom inte känner ,men har diskuterat med för ett antal år sedan, en diskussion som inte gav något konstruktivt resultat. Sånt är livet, tror dock inte han kände igen mig, om det nu var så att jag kände igen honom rätt så att säga =) Det är tur att jag ibland, tro det eller ej, faktiskt kan bita mig i tungan och hålla inne med det jag har tänkt säga.. Men som sagt, bara ibland och till en viss gräns..

En annan lite små lustig sak var att på detta fika fanns det ytterligare en bebis, en flicka som är född på samma dag som Mait. Inget vi visste om eller kände sen tidigare utan de var där när vi kom. Det är lite cool att träffa en unge som är på pricken lika gammal som Mait, det syns verkligen att barn utvecklas olika från dag ett. Den här flickan hade lagt alla resurser på att växa, till skillnad från Mait, och var säkert 1,5 - 2 kilo tyngre. Däremot så slog Mait henne med hästlängder i fråga om koordinationsförmåga och hur medvetna de är om sin omgivning. Som sagt väldigt tydligt att barn utvecklas olika =)

Maitan har precis somnat i sin säng så nu blir det  vuxentid. Helgen till ära lunnar vi oss toast, cola, morrots stavar, chips och dipp!  Ha en UNDERBAR helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0