Morgonen startar BRA!

dsc00180 (MMS)

Morgonen startar BRA! En glad dotter, som SOVIT i natt, en ovanligt lydig hund, sol och en utvilad mamma. Trevlig start på dagen med en uppfriskande långpromenad och vi är på topp =)


Kommentarer
Postat av: Malla

Hej där! Kunde inte kommentera på ditt senaste inlägg så jag skriver här :)

Pepp pepp! :D

Nämen du, så här är det för mig iaf, nu har jag ju sagt att jag ska motionera 5 dar i veckan plus att jag från igår gör mag/arm/benövningar också, det sk ajag göra i 4 veckor. Jag skulle börja med detta redan i mars och ja, höll väl på i 3 dar, sen sket det sig.

Jag måste nästan göra som jag gjort nu, skriva in på bloggen så att många andra läser det - då känner jag mig mycket mer peppad att lyckats slutföra det jag sagt att jag ska göra.

Dessutom är det extremt kul om man ser resultat i det man gör, nu är jag inte intresserad av att gå ner i vikt, men det är ju en bonus om lite av magen försvinner eller lite lår typ, så därför har jag mätt mig för att på några veckor se om det nu ändras ngt, har det inte det så...jaa, då får jag vara nöjd över att jag tagit hand om min kropp :)



Jag gillar även att skriva listor över det jag ska göra, där även min träning finns med - och det är väldigt skönt att gå och promenera direkt på morgon för att kunna stryka den punkten sen :)



Du fixar det här! Heja Liw!

2010-05-04 @ 09:29:33
URL: http://www.monstermalla.se
Postat av: Glada yoyo

Hehe, läste din kommentar precis.håller på att bli tokig! Oliver sover inte! Igår var han vaken från tre till åtta, gnällig, och sedan vaknade han kl elva inatt och vägrade sova förren halv tre. Vad gör man? Jag gnäller så det blev David som fick ta jobbet :-) vår fantastiska husbibel skriver inget pm hur man får de små liven att somna :-) hoppas denna fas är över snart!!

2010-05-04 @ 09:54:21
URL: http://gladayoyo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0