Lekdejt och tjejsnack



Har inte sovit tills nu utan började dagen med frukost för att sedan fara till skogs med Dorit och hennes två pointrar. Hur skönt och trevligt som helst, både för mattar och hundar :-) En bra start på dagen som efter lunch är väldigt fulltecknad, på gott och ont.

Vilde och Rohri i action


Rohri                                     Vilde och Rosie


Nä nu ska jag köp amig lite lycka, sitter och klickar hem lite julklappar, bara några småsaker till våra nära och kära, känns som det är skönt att ha det gjort innan julstöket och bebis gör sig alltför påmind.


Kommentarer
Postat av: Mina

God middag söta.Allt är bra med mig men så trött så det är helt sjukt..Så man orkar inte göra så mycket..Hoppas att du har en skön osndag & jätte söta bilder på hundarna.kram kram

2009-11-04 @ 12:01:42
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Mina

Nä jag är inte sjuk..Är bara jätte trött nu för man är gravid..inte så jätte lång tid kvar tills min prins är hos oss..Sen är det mycket vädret som gör en tröttare än vanligare..Har en livlig bebis i magen som tar mycket energi från en.Härligt med massa liv där inne.Ha en skön onsdag.kram

2009-11-04 @ 12:14:06
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Kim

Det finns inte så mycket rutiner ännu. Önskar att jag hade lärt henne ta napp direkt och satsat lite mer på pappa relationen. Hon är fortf väldigt snuttig och sover aldirg längre än 2timmar så det är lite svårt men jag känner också att det får ta den tid det tar, hon förtjänar att få ha det på sitt sätt.

2009-11-04 @ 12:42:45
URL: http://kimochbaby.blogg.se/
Postat av: Ida

Å så härligt! Va fina dom små liven är =)

Jag mår bättre idag o. har inte haft några värkar sen igår =) Tack för dina uppmuntrande ord, värmde!!

Hoppas du oxå mår bättre!

Många kramar!!

2009-11-04 @ 14:49:02
URL: http://minlillagroda.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0