Nervositet



Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen just nu, börjar bli rejält nervös så här första dagen på min praktikperiod. Är egentligen inte nervös inför själva praktiken utan mer för det faktum att jag ska vikariera för min praktikhandledare hela veckan. Inget konstigt med det, men jag ska hålla lektioner som han har planerat, det är inte det lättaste! När jag gör mina egna så blir det en automatisk kunskapsinhämtning från min sida när jag lägger grunden och sammanställer studiematerialet, men nu har jag inte fått det på samma sätt. Har själv en miljon frågor kring vissa av lektionerna och jag är ändå utbildad, hur ska det gå för eleverna då och hur ska det gå för mig att besvara frågorna de ställer? Fast många av mina frågor kommer sig nog av att jag faktiskt kan så mycket som jag kan, kunskap föder frågor så att säga.

Ska sluta oroa mig och se det roliga istället, det är i mina ögon bland det roligaste som finns att undervisa i biologi så den här veckan kommer bli skit skoj. En liten försmak på hur det är om något år då jag är färdig och inte hemma med bebis, jag längtar faktiskt till den dagen, även om den är lite skrämande också =)


Tjipp!

Kommentarer
Postat av: Sandra

God morgon! Vad bra, då behöver du itne vara orolig.Helgen har vart helt okej måste jag säga. Var inte nervös då känner bebis ockå nervositeten, ock kanske ger dig mer ilningar hehe, det kommer gå bra! Kram

2009-09-28 @ 08:17:28
URL: http://alexxandria.blogg.se/
Postat av: Kim

Det gick inte att fota i mörkret med bara en bygglampa som belysning. ;) Men tak var målade, lite fönster, dörrar osv. Okej, vad e de för ras?

2009-09-28 @ 09:48:48
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Mindy

God förmiddag..Hoppas att det kommer gå bra för dig i dag.kram

2009-09-28 @ 11:13:35
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Emelie

Lycka till! Du fixar nog det prickfritt :-)



HUr har det gått med din smabos axel??



Kram

2009-09-28 @ 11:30:12
URL: http://fambabunovic.blogg.se/
Postat av: emma

vi ska till ullared den 20 oktober:)

2009-09-28 @ 12:17:09
URL: http://lillemspems.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0