Sen middag


Efter en sen middag bestående av köttfärssås med pasta blir det en slappar kväll här hemma. Vi funderade först på att se the Hurt locker , men efter en snabb koll i tv-tablån insåg vi att det är Livet på Laerkevej vid 21:15. Så det funkar inte =( Så nu har vi en bra film att se på senare i veckan. Vi har faktiskt sett första halvtimmen av filmen förra helgen med pappa och Mona, men klockan blev så sent så vi avbröt till förmån för sömn. Så jag ser verkligen fram emot att få se den, det var en lovande första halvtimme. Annars tycker jag det är sällan flerfaldiga Oscarsvinnare håller måttet.

Annars händer det inte så mycket, vi har påbörjat ett litet konsumenttest på blöjor här hemma. Lillan har sen dag 1 använt Pampers då Liberos stl 1 och stl 2 känts så styva. Paketet Libero vi fick med oss hem från BB var helt underbart men när vi glada i hågen köpte ett paket när vi väl kommit hem var de inte alls  lika  bra. Hårda och styva, Mait fick nästan skavsår av dem =( Har i efterhand fått reda på att de under hösten tagit fram nya Libero för att den äldre modellen ibland sprack i kanten, med resultatet att de har blivit mindre följsamma. Visst Pampers känns dyngsura efter några droppar vilket är otrevligt, speciellt för miljön då jag tenderar att byta blöjan i onödan när den känns sur men egentligen inte är det, men hellre det än en blöja som är oföljsam. Tycker också väldigt illa om att Pampers har hudlotion i sina blöjor, väldigt onödigt för små lena babyrumpor.

Nu har jag dock blivit tipsad av mina kära vänner i mammamaffian att Libero är betydligt mycket följsammare i stl 3 och uppåt. Eftersom det är dags att gå över till 3:or för Mait tänker vi köra dubbelt tills det sista paketet av Pampers 2:or är slut. Vi testar Liberon på nätterna då lillan är lite lugnare, lite missvisande men det är den tid på dygnet då det går längst tid mellan blöjbytena så det är ett bra riktmärke på om de håller henne torr eller inte. Nu mera är Mait så pass vild även i sömnen så får hon skavsår av blöjorna på dagen är det mest troligt även samma problem på nätterna. Vet in hur många nätter jag hittat henne med huvudet under täcket längst ner i fotänden, värsta kurragömman för en trött och nyvaken mamma =)

Kommentarer
Postat av: caroline

hehe ja okey men de flesta har blivit rätt upprörda ^^ ;)

2010-03-21 @ 20:15:58
URL: http://carolinekalvelind.blogg.se/
Postat av: lina

samma här, blev också besviken när vi köpte libero efter de vi fick på bb tog slut. de känns inte alls lika mjuka... har fått två provpaket på andra libero (ja, paketen ser annorlunda ut så jag tror det är några andra.. kanske nya?) via sambons jobb, men inte öppnat dem ännu så jag hoppas att de är bättre. annars blir det nog pampers igen.



hann aldrig på barnloppisen, fick söndagsbesök av en jobbkompis från timrå, men ska försöka hålla utkik om det kommer fler och gå då istället. :)



ja jag tänkte nog försöka gå på bion på onsdag. har sett och hört mkt om filmen på tv på senaste tiden och den verkar riktigt bra. :)

2010-03-21 @ 21:33:53
URL: http://i-fokus.se/blogg
Postat av: Catarina

En kompis åt mig sa detsamma. Hon hade använt mjuka pampers i början men sen var Libero bättre. Bättre uppsugningsförmåga tydligen.

2010-03-22 @ 09:27:33
URL: http://ninna77.blogspot.com
Postat av: Catarina

Fast priset är ju också en faktor

2010-03-22 @ 09:27:50
URL: http://ninna77.blogspot.com
Postat av: Kim

Vi kör på libero och är nöjda. :) Bra att det ej är lotion i deras blöjor!

2010-03-22 @ 11:49:44
URL: http://kimlundin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0