Expressen till sängs

Det var tanken, komma hem från jobbet och sen bums i säng. Så blev det inte. Sitter fortfarande vaken och fullt påklädd i vardagsrummet. För att kunna ta mig i säng måste jag först vika undan all tvätt och sen bädda rent, men de underbara dunkuddarna jag tvättat under dagen är fortfarande (!!!!) inte torra, de luktar våtsovsäck och åska. Vill ju att de ska dofta sommaräng och frisk luft. Inte mycket att göra åt just nu förutom att låta dem torka vidare.

Idag har vi haft 25 års middag här hemma. Magnus syster Malin fyller år och hon har lagat tacos åt oss och vi fixade tårtan, väldigt trevligt förutom att jag for iväg på jobbet så fort jag käkat klart. Men så är livet ibland.Ett tips till nära och kära, Mait kommer inte behöva något innehåll i sina paket utan bara det är papper som prasslar så är hon nöjd. Det får gärna vara giftfritt också så slipper jag oroa mig för hennes hälsa. =)


Kommentarer
Postat av: Tella

åh vad fint collage, hur har du fått till det där?

2010-05-18 @ 07:03:32
URL: http://tellas.blogg.se/
Postat av: sara

Snygg body!

2010-05-18 @ 07:41:48
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: emma

lyllo er, vill me ha sådan värme, och sätta på shorts o såndant somrigt på benjamin:)Mait växer som bara den:) stor flicka:)

2010-05-18 @ 09:23:37
URL: http://trollbollsmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0