Loppis hela dagen


Idag ska jag och Mait iväg och sälja saker på Loppis, så efter vi har fått i oss frukosten som nu görs i ordning drar vi. Hörs senare?

Kom ihåg att rösta på Mait;-)

Kommentarer
Postat av: carola

så kul med loppis.

borde också stå på en sån.

Rensa ur lite.Hoppas du får massa sålt.Det är bara så att hennes fötter blivit lite vridna då hon tar sig fram på det sätt hon gör:)

Kramisar

2010-05-30 @ 08:00:18
URL: http://mammacarola.blogg.se/
Postat av: karolin

Ja visst är det skumt att folk plötsligt glömmer bort att man har gränser! Man måste liksom ryta till ordentligt för att de ska fatta! Hur irriterande som hellst. Sen skyller de på att "jamen jag är ju man, jag fattar inte sånt" eller "jaha men det kunde du ju sagt isåfall" när man klart och tydligt sagt det tre ggr.Jaja, frustrationen går ju över som tur är haha!Tack! Jag har nått mitt andra delmål idag! Och jag kommer i mina före-graviditeten-jeans! Så himla skönt och så himla motiverande!kram

2010-05-30 @ 08:19:28
URL: http://bekk.blogg.
Postat av: Moa

Jag kör på nappstorlek 3... Det verkar funka bra men han tröttnar ändå.. Frukosten bestod bara av 130 ml.. Men vill han inte ha så vill han inte...Har du provat katrinplommonpuré än? Jag har det hemma ifall att... En av mina vänner som har 3 barn säger att det funkar jätte bra när dom är hårda i magen.. =) Jag har dock inte behövt prova än men visst märks det att han blir hårdare i magen även om han bara äter gröt än så länge.. =)Trevlig söndag!

2010-05-30 @ 09:51:25
URL: http://www.metrobloggen.se/moasliv
Postat av: Tella

vart är det loppis?

2010-05-30 @ 10:37:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0