Med en smak av polka


Ett glas vin, en halv polkachokladkaka ( riktigt god), slöbläddrande i MAMA, Grey´s Anatomy och två Band of brothers avsnitt senare är vi på väg i säng. Mait vaknade som den biologiska klocka hon är prick 22.00 och ville ha mat, nästan 240 ml blev det och sen sov hon sött igen. Imorgon blir det städning och tvätt för min och Maits del, Magnus ska läsa/skriva lite på uppsatsen och sen på kvällen ska jag jobba. Frampå natten kommer så sen Martin, Magnus barndomskompis, körande från Västerås. Ska bli kul att få upp honom. Jag ser det som att vi har barnvakt hela helgen, tror ni han kommer upp med samma intention? =) Är rädd att så inte är fallet utan han vill nog helst göra Umeå by night men Magnus har förklarat att bebisar vaknar tidigt och att föräldrar är trötta på kvällarna och han köpte det, mot all förmodan. Så det blir en lugn helg, i alla fall för familjen här hemma, om sedan Martin tar sig ut på krogen så är ju det kul för honom, bara jag slipper =)

På lördag ska vi grilla med Malin ( Magnus syster) och Lisa ( Martins syster som också åker upp imorgon med Martin) men vi har begränsat det till oss fem, sex med Mait. För något år sedan hade jag inget emot att det kom okänt folk på besök och delade gemenskapen men numera. med både ålder och föräldrar visdom, så vill jag inte ha folk i mitt hem som  jag själv inte bjudit in. Så för att undvika att kleti och pleti dyker upp ( läs kompisars kompisar) så blir det bara vi, väldigt skönt!

Nä nu ska jag sova, god natt!

Kommentarer
Postat av: Sara - mamma till Wilda

Nu behöver jag din hjälp. Ska nog börja med ersättning och har noll koll

2010-05-13 @ 09:41:49
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Tova

Åh, jag har inte vågat mig på att prova den där polkachokladen än... brukar ju inte gilla polka annars, fast vem vet, kombinationen kanske är en höjdare ändå? :)

2010-05-13 @ 11:21:15
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0