Sovmorgon


För första gången på flera veckor så gick vi och la oss tillsammans igår och fick ligga och dra oss tillsammans idag. Underbart mysigt, bättre än vilken morsdags present som hellst =) Mait somnade nyåten vid 21 och sov sen till 5 då hon käkade en flaska. Vid 7 var det bara Mait som tyckte vi skulle kliva upp när alarmet ljöd, hon flyttades över till oss somnade om tillsammans med oss. 9.05 klev jag upp och då låg Magnus kvar och Mait fick ny blöja och gröt. Tänk om alla mornar kunde vara så här vilsamma. Det var välbehövligt med en dotter som var lite tröttare än vanligt för jag och Magnus har inte haft sovmorgon båda två på tja, 5 månader och tre dar =) De få gånger någon av oss har fått legat lite längre har den andre antingen farit iväg på jobb eller klivit upp med Mait.

Nu far Mait runt i gåstolen vi köpte igår på loppisen, jag tror det kommer blir en ny favorit. Just nu används den mest för att ta sig till saker som man kan smaka på med munnen, gofisen!



Nu blir det till att fara ut till Magnus chefs garage och byta bromsbelägg fram samt dra på Guldrun sommarskorna. Vi hörs senare, trevlig måndag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0