Back to life, back to reality

Att överleva första dagen i skolan är lite som att överleva första örådet i Robinson. Vilka är inne i gänget och vilka platsar inte. Eftersom det enbart handlar om looks och inget annat även på Universitets nivå är det tur att jag är så snygg:) Eller hur det nu var.. Känner för var dag som går att jag inte längre kan frångå det faktum att jag är gravid så istället för att försöka dölja det, och se smalare ut, vilket var allternativet när det mest såg ut som att jag blivit lönnfet, så klär jag mig för att framhäva magen. Bättre resultat om jag får säga det själv:)


För er som är intresserade så är det ett mama linne från H&M
Kofta från Vila och baggyjeans ( normal modell) från Only.
Halsbandet som även klocka kommer från Ur&Penn.

Som ni ser så överlevde jag alltså första örådet och får de närmsta tio veckorna spendera tiden med ett gäng blivande lärare i olika åldrar. Var två bekanta ansikten i klassen, varav det ena var Claras, skit kul att få läsa en kurs med henne igen, bara att hoppas att vårt önskemål om att hamna i samma basgrupp går igenom. Men det får vi inte reda på förräns imorgon :)



Kommentarer
Postat av: emmah - 20 år & blivande mamma

sv: ja det var tråkigt så nu får jag vänta i 2 veckor till att få träffa rätt läkare. Ulcerös colit heter den, men har varit ''frisk'' i ca.8-10 år nu men det är en sådan sjukdom som kan komma tillbaks, så därför ska jag prata med läkaren om att försöka på kejsarsnitt istället. är lättare att få tillbaks sjukdomen om man föder vaginalt.

2009-08-31 @ 16:20:12
URL: http://emach.devote.se
Postat av: Jennie

ja det är det!

ja , jag tror man klarar mer än man tror ! det kommer ju göra ont , men vem bryr sig när man får världens finaste sak i utbyte ! :)



Kramar !

2009-08-31 @ 17:29:53
URL: http://vantabebis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0