iih, oj, aj, iih

Så har det känts i min mage under eftermiddagen. Tror lille Ärtan behagar utföra gymnastiska övningar i mammas mage medans hon försöker vila. Väldigt häftigt, är så tydliga rörelser som växlar sida, drar över hela kanten och så vidare. Ni vet hur det känns.. :)

Vi for runt halva Mora i förmiddags på jakt efter en tavelram och jag passade på att köpa nya Föräldrar och barn - Gravid. Ganska trevlig tidning, den väckte dock mina farhågor inför förlossningen, igen. Får se om jag ska ta tag i det här och be om att få komma till Aurora gruppen. Ska kolla med min BM när vi ska dit om två veckor.

Annars gör jag ingenting, väldigt skönt för jag är så seg idag. Vädret är segt, M är seg och vi har ingen direkt ork att styra upp nått. Och vi ska faktiskt på Bio ikväll, Sommaren med Göran :) Nån som sett den?

Kommentarer
Postat av: Marlene, BF+4

Ja det var lång tid må jag säga!

Fast sen i slutet går man ju dit varannan vecka fram tills bf och sen en gång i veckan.. det är ganska tätt.. Kram

2009-08-13 @ 16:53:42
URL: http://marlenesliv.blogg.se/
Postat av: Nina

kollade du styrka på dem? för det finns olika.. å från första dan så hjälpte det lite. men då ja tog varje dag en sån så blev det genast bättre.. å fick ja nån så tog ja novalucol. en. inte en hel karta. hah.



du vill ha en header med flera bildeR? ja gör nämligen min i photoshop. vet att det finns inne på picknik en del du kan fixa..

http://www.picnik.com/app#/collage/grid



där kan du välja tex kollage som du vill ha. å sen lägga in bilder å text å så.. sen lägger man in den som header i bloggen.. menar du lite så?

2009-08-13 @ 16:57:16
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Marlene, BF+4

Ojdå, får hoppas att du får ihop det! :)

Nope. Magen drar ihop sig heela tiden och det gör ont emellanåt, men inget sådär speciellt.. Kanske kommer igång under kvällen, eller så dröjer det helt enkelt ytterligare lite! Men nu känner jag mig iaf utvilad! Hihi. Kram

2009-08-13 @ 17:44:47
URL: http://marlenesliv.blogg.se/
Postat av: Marlene, BF+4

Nej det har "Kört" i magen hela dagen så nu hoppas vi bara att det övergår i värkar!! :)



Kul med bio.. :) Hoppas att ni haft en mysig kväll! Kram

2009-08-13 @ 20:54:44
URL: http://marlenesliv.blogg.se/
Postat av: Mindy

God kväll snäckan..Hoppas att din dag har varit en skön dag.Sov så gott..kram

2009-08-13 @ 22:02:29
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Nina

va skönt. hoppas det hjälper då med halsbrännan. ja tror ja hade 20 mg.. den med 10 e billigare. men hjälper den så är det ju kanon!



lycka till!

2009-08-13 @ 22:16:49
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Jennie

hejsan ! :)

ja energi behöver man verkligen . Jo det är klart . jag tror jag har börjat gilla hösten mer än vintern jag också . Hösten är ju massvis med fina färger , vintern är ju oftast helt grå & trist & plaskigt & usch ja ! :( Men det går så fort nuförtiden , så jag tycker man hinner knappt med varken sommarn eller vintern .

2009-08-13 @ 22:45:56
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Mindy

Skoj med bio..var rätt länge sedan man var på det ....Denna dag har vi varit & tittat på vagn denna dag med..nu slappar vi bara..så skönt.kram

2009-08-13 @ 22:54:11
URL: http://blondis81.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0