Krämpor

Krämporna just nu är halsbränna, halsbränna och lite mer halsbränna. Den är till och med så kraftig att den överskuggar foglossningarna. Inget ont som inte har nått gott med sig:)

Men ska inte klaga, har en bebis i magen som väldigt tydligt har skaffat sig sovrutiner. Tidigare har jag kunnat "buffa" igång bebis vilka tider på dygnet som helst men nu är det kav lugnt i nån timme, sen är det full fart en stund åså håller det på så hela dygnet runt. Hel mysigt!

Var in på apoteket i förmiddags och köpte nya piller mot halsbrännan, Losec mups, ska tydligen verkar i 24 timmar och inga skadliga effekter på fostret har påvisats. Känns alltid lite läskigt att stoppa i sig piller nu under graviditeten, även om de är A klassade. Men så här kan jag inte ha det!
Inhandlade även bröstvårtskräm, till mina numera torra dito. De har börjat ömma på ett helt annat sätt än tidigare, men inte borde mjölken vara på G redan? Det märks väl i så fall...

Nu är det lunch dags här, blir väl en halv potatis och två köttbullar, brukar vara den mängd jag får i mig :(

MEN, livet är underbart ändå:)



NÅn som har några huskurer mot halsbrännan, tips mottages tacksamt.


Kommentarer
Postat av: Mindy

Börjar smått få små halsbränningar jag med..har köpt några tabletter från Apoteket som hjälper lita..men det hör tyvärr till.Ha en skön dag.kram

2009-08-13 @ 12:15:32
URL: http://blondis81.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja men stolt ska man vara för alla dagar! Det går så otroligt fort! Jag hinnerinte med, men det är så härligt! Jobbigt med halsbrännan!! Hoppas den går över med medicin!

2009-08-13 @ 13:32:18
URL: http://alexxandria.blogg.se/
Postat av: Marlene, BF+4

Tack! ;) Det kanske är "sista vilan" som kroppen laddar med nu, hoppas hoppas



Har tyvärr inga tips att ge dig, har själv sluppit halsbrännan *peppar peppar* Kram

2009-08-13 @ 13:33:16
URL: http://marlenesliv.blogg.se/
Postat av: Marlene, BF+4

Jo jag vet hur det är med sådana krämpor. Jag hade ju illamåendet sen nu i slutet har min magkatarr kommit tillbaka, inte det minsta skönt. Men vad står man inte ut med för det lilla livet där inne? ;-) Borde inte BM ha några tips till dig ang halsbrännan? Kram

2009-08-13 @ 14:14:59
URL: http://marlenesliv.blogg.se/
Postat av: Nina

ja köpte losec från apoteket. kostade kanske 99kr för 14 dar. men det va sååå värt det. trodde nämligen inte att man fick käka sånt där. så hela graviditeten gick ja å led för att novalucolen inte fungerade. så tillslut så tog ja upp det med min bm som sa att man fick äta det!!! suck! så då hade ja ju gått hur länge som helst då det fanns ett svar på mina problem. så ja gick å köpte det å poooooooof så var det borta! dyrt - men som sagt var så jäkla värt det!

2009-08-13 @ 14:39:27
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Jennie

okej , så mysigt . släkt och vänner är ju underbart att spendera sin semestertid tillsammans med ! :)



jaa , man borde inte oroa sig så mycket! :)

2009-08-13 @ 14:55:11
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Jennie

Ja , man behöver verkligen lagra upp energi inför hösten , humöret är ju inte alltid på topp just den tiden på året .. Jag får ju en liten bebis nu , som kanske ger mig en hel del energi , eller kanske blir det så att h*n suger musten ur mig istället . Man kan ju fråga sig vilket som är mest troligt !:)



jag håller ju på att göra om i sovrummet också , och det blir väl lite av ett höstprojekt . En mysigt omgjort sovrum är väl en toppen sak att göra till hösten , jag hade tänkt att använda mig av höstens färger dessutom , vilket är väldigt vackert . det behöver inte kosta speciellt mycket heller , det är ju bara att ha fantasi ! ;)



okej , det är ju billigt & förhoppningsvis bra . Det är ju lite så , har man väl tecknat en försäkring , så gör man sig ju inte illa , det är ju bra det ! ;)



kramar Jennie

2009-08-13 @ 16:46:16
URL: http://vantabebis.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0