På 129 dagar

Ska jag hinna ta 30 hp i pedagogik och biologi. Jag ska även hinna jobba bort lite rester och arbeta så jag har lite pengar när Ärtan kommer. Ärtan ska bakas färdigt i min lilla ugn och göra sig redo för livet här utanför med mig och M :) Vi ska även spara pengar till en bra, begagnad kombi. Babysäkra lägenheten, gå på bio, läsa en massa onödig litteratur om både förlossning och babyns första år. Ta emot gåvor från nära och kära till Ärtan, förbereda Vilde inför Ärtans ankomst. Skicka iväg Vilde till pappa innan Ärtans ankomst. Montera spjälsäng. Sy nya gardiner till vardagsrummet, hänga upp nya TV:n på väggen och dra alla sladdar så inga små barnhänder kommer åt dem. Vintra uteplatsen, köpa en presenning. Spela spel och mysa i höst mörkret. Tvätta babykläder, köpa allergitestat tvätt- och sköljmedel. Köpa nappflaskor, nappar, snuttisar och annat till Ärtan. Inhandla en amningskudde, badstol och ett babyskydd. M ska börja plugga igen och skriva C-uppsats i sociologi. Vi ska även hinna ha inflyttningsfest. Hänga med våra vänner och fika på stan med mammagruppen från FL.

Listan kan göras hur lång som helst, förberedelser, stöka undan, leva livet och mentalt bli förälder. Kommer bli en spännande och innehållsrik höst som ligger framför oss. Tur vi har varandra! Och Ärtan :)

Kommentarer
Postat av: Nina

försökte adda dig på msn.. skulle behöva prata om din design..



det enklaste vore nog om du valde en design som redan har spalten på den vänstra sidan. ja kan flytta på den. men det ser jätte konstigt ut då tycker ja. är nämligen inte sååååååååååååå bra..



headern är där å väldigt ljus blå just nu iaf. ska bara fixa lite till här. sen får du höra av dig till mig.. om det är för mörk blå tex. lr något annat du undrar över..



2009-08-16 @ 09:59:51
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Nina

mena grön. inte blå.. snark :D



å ska allt det andra som är vitt nu vara grönt med?

2009-08-16 @ 10:03:30
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Jennie

Åh ja , kärleken från djuren är så otroligt underbar ! Det är nog det bästa som finns ! :)

Vår lilla guldklimp är en liten "fjäskis" så det kan bli lite slick i ansiktet om man tillåter det , men annars är han så duktig & lyssnar på oss jämt ! :)



Fin header du har fått upp , lite mer personligt blir det nu ! ;) superfin !

2009-08-16 @ 10:42:27
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Annika

Men så fint det blev med "headern". Jag har oxå tusen saker att göra i höst! :S Hoppas att vi båda klarar av de vi måste göra! kram

2009-08-16 @ 11:02:47
URL: http://gabulfota.blogg.se/
Postat av: Gabriella

Haha!!!

Tror han d :0)

vi ska ju ha planerat snitt i mitten av oktober:0)

lite kul e det allt!!!

2009-08-16 @ 20:33:06
URL: http://lillkakan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hejhej!

Va skoj att du "hittade in" till mig ;-)

Ja visst är det helt ofattbart?! Och ja, det är ju en hel del man vill hinna med "innan" bebben kikar ut. Så man är helt "redo" lixom =)

Såg när du har bf, så då kanske ni också har er lill* hos er på julafton ;-)

Kram Sandra

2009-08-16 @ 20:39:42
URL: http://tassandra80.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0