BF idag



Jag återkommer, jag har sovit i 9 timmar , men det känns som varken huvudet eller kroppen är utvilad. Undrar vad det beror på. Kanske är julförväntan som infunnit sig under natten och gjort mig så här. Det är ju trots allt vår BF-dag idag. Den 23:e december varje år är det BF -dag, Börja Fira jul dagen.

Idag börjar julen för mig av någon konstig anledning. Kan ha att göra med att jag är uppvuxen med skilda föräldrar så nästan varje jul sen jag va elva fram till 23, eller där omkring har vi börjat fira jul redan idag. Det har börjat på eftermiddagen med att vi klätt granen hemma hos pappa, sen har vi åkt vidare till mamma, där det har serverats julmat och mys hela kvällen. Oftast har vi sedan sovit hos mamma för att vakna upp till julafton, grötfrukost och morgonmys. Lagom till lunch har vi sedan åkt hem till pappa igen för att fira jul där eller hos någon släkting på hans sida av familjen. Detta har för oss varit julen i ett nötskal, alldeles lagom =)

Att klä granen på eftermiddagen / kvällen den 23:e är definitift en av de "traditioner" jag bär med mig starkast från våra jular och kommer att försöka hålla fast vid. För mig är just själva klädandet ( är det ens ett ord? och om inte, vilket skulle jag ha använt? ) av granen en symbol för att julen startar, vi Börjar Firandet =)

Kommentarer
Postat av: Josefin

Grattis till att du nått BF-dagen!!! Min gissningsdag är redan passerad. Hoppas du får länets första bäbis 2010 om du nu orkar vänta till BF+9.

2009-12-23 @ 10:06:07
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com
Postat av: Josefin

Kram och God Jul på dig med!

2009-12-23 @ 10:21:25
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com
Postat av: Sandra

Hoppas den lille tittar ut snart! Men han eller hon kommer ju när h*n är färdig där inne, vi får skylla på barnmorskan som räknat fel, hehe.. Hoppas ni får en mysig Jul kanske är det dags imorgon på självaste Julafton! Kramar

2009-12-23 @ 10:37:45
URL: http://alexxandria.blogg.se/
Postat av: Kim

Samma sak här när det gäller granen. :)

2009-12-23 @ 10:41:11
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: unique

Mår du bättre idag? Har dock hört att kroppen ställer in sig på att-inte-föda när man är sjuk. Vet inte om det stämmer, men passande för vår del iaf =)

2009-12-23 @ 12:49:08
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Sandra

Känner igen det där med farandet runt julen. Har också skilda föräldrar, där vi firat med den ena dan innan och med den andra på julafton varje år. Va perfekt att få två dagar att fira på ;-)

Hoppas ni får en fin dag!

Kram!

2009-12-23 @ 13:39:59
URL: http://tassandra80.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0