Den som väntar på nått gott...



.. kan vänta länge heter det i ordspråket. Och det stämmer, nio månader är lång tid, särskilt för en otålig och rastlös människa som mig :-) Idag har jag dock fått hämta kameran så nu kan vi fördriva väntans tider med att lära oss den lite grundligare, vilket är bra för det innebär bättre kort på Ärtan när h*n väljer att titta ut =) Hittills är vi tokigt nöjda med vårt köp, när jag berättade för M hur mycket pengar vi "sparat" på att inte snusa så såg han ut som en fisk, han trodde mig absoult inte, men efter lite siffror höll han med. Så ni som fortfarande snusar/röker, sluta! Så har ni råd att köpa en bra kamera eller något annat kul, men om inte det lockar så sluta om inte annat för er hälsas skull...

Jag var iväg på lunch med preggosarna hemma hos Hannah som hade lagat jätte god lunch och ännu godare efterrätt, direkt när jag kom hem flyttade vi över pianot till Krillan så nu är det ordnat också, plats för julgran och en ny kamera samma dag, tänk vilken lycka :-)
Nä nu ska jag sätta mig med M och pilla lite på kameran och läsa handboken, brukar vara världens tristaste grej att göra, men nu ska det blir kul =)

Kommentarer
Postat av: Josefine

Samma här. Tyckte kameran var dyr men låter jag bli att röka i ett år till har jag betalat kameran med "nikotinpengar". Helt galet att jag lagt så vansinnigt mycket pengar på rökning - och jag rökte ändå lite.

2009-12-17 @ 18:58:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0