Första gången på länge



Inatt har jag sovit 8 timmar utan att behöva gå på toa, vakna av Ärtans rörelser eller av att det gör ont någonstans. Helt otroligt! Var väldigt längesedan jag kände mig så här utvilad, bådar gott inför resten av veckan som just nu är ganska fulltecknad redan. Idag ska jag plocka undan lite, fixa med tvätten som är ren men ej i garderoberna än, skriva på en restuppgift och laga kötbullar så det finns en liten reserv i frysen. Sen är det som vanligt jobb mellan 17.45 och 21.00, trevligt värre :-)

Här har dock inte förkylningen släppt sitt tag om mig än, jag går runt och snorar och snörvlar i ett, men det är inte en begränsning längre. Börjar fundera på om det som gör mig, och även M, täppt i näsan just nu är våra otroligt vackra Hyacinter som slog ut i fredags, de doftar underbart om än lite starkt...

 

 

Trevlig start på denna Luciavecka, tänk så fort tiden går! =)




Kommentarer
Postat av: Kim

Rulla egna köttbullar? :)

2009-12-07 @ 10:40:36
URL: http://kimlundin.blogg..se
Postat av: Kim

jag kör på johnnys senap, den enda jag äter. :) okej, men egenrullade köttbullar hör till julen, jag ska försöka mig på det jag med. :p

2009-12-07 @ 12:08:29
URL: http://kimlundin.blogg.se/
Postat av: Linda

Nej vad härligt, den sömnen behövs verkligen såhär på slutet framförallt! Jag är avis så det skriker om det, vaknar av blåsan var fjärde timme fortfarande, morr =)



Och de där hyacinterna är riktiga doftavsöndrare, är själv superkänslig mot just de...Riktigt synd faktiskt för de är ju så fina!

2009-12-07 @ 12:16:32
URL: http://livetalalinda.blogg.se/
Postat av: Tant Ulrika

Tipsar dig som har tävlat/ tävlar hos mig att jag nu dratt i gång ännu en spännande en:



http://uj76.blogspot.com/2009/12/tant-lottar-ut-tuffa-plagg.html



..med chans att vinna finfina plagg från en finfin barnbutik! Kika gärna in o delta i den med =)

2009-12-07 @ 12:57:46
URL: http://uj76.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0