Uppe



Vi tog oss upp denna arla morgonstund, men det är inget piggt preggo som äter frukost. Efter max tre timmars sömn inatt är jag helt mör. Inte nog med att jag började läsa en kanon bra bok, Tusen stålande solar, utan mitt högra bröst har värkt utav bara den, så när boken var slut vid ett så kunde jag ändå inte somna förrän vid fyra. När vi gick hem från Uni igår eftermiddag var det minusgrader och på bara några minuter fick jag så ont i mitt högra bröst att jag grät när jag kom hem. Kan det vara någon form av mjölkstockning, fastän mjölken inte runnit till? Eller ja, den finns nog där i men det läcker inte om jag säger så. Hur som helst så gör det jävulskt ont, tur jag har mina härliga bröstvärmare i ull från ImseVimse =)
Surt surt surt, men så här är det alltid när jag ska upp på morgonen. Aja, tur jag är student i grunden och är van att hålla mig vaken genom långa och tråkiga föreläsningar och förhoppningsvis är den här allt annat än tråkig =) Är då glad att jag inte ska in och föda idag, det hade nog inte kroppen pallat med...

Trevlig fredag, snart är det helg =)

Kommentarer
Postat av: Helena

Åh, jag fick den boken rekomenderad av Lisa igår :-) Är det din så får du gärna låna ut den till mig sen... Ringde ålidhemsbiblo idag som är stängt för flytt till i januari :-( Jag får krupp!!

2009-12-11 @ 11:15:44
URL: http://blogg.vk.se/e-lack
Postat av: emma

hej du! min gamla blogg e förstörd, nånting hände, så jag har ny bloggadress nu och det är www.trollbollsmamma.blogg.se



min gamla blogg var www.lillemspems.blogg.se



kram/Emma

2009-12-11 @ 11:34:41
URL: http://trollbollsmamma.blogg.se/
Postat av: Jennie

Man vet ju aldrig det kanske kommer igång bara för du säger så !:) hihi ..



Hoppas det blir bättre snart . Jag vet inte om det kan vara någon form av mjölkstockning . Känns brösten hårda ?

2009-12-11 @ 12:24:52
URL: http://vantabebis.blogspot.com
Postat av: Annica

Hej! Allt bra med dig? Kanske du är intresserad av dessa whiskeyglas, har även andra tävlingar ute nu! http://mukisannica.blogg.se/2009/december/whiskeyglas.html Ha en bra dag, kram

2009-12-11 @ 12:44:59
URL: http://mukisannica.blogg.se/
Postat av: Tella

Den boken är GRYM! Älskar den, fastän den är så hemsk. man önskar att den aldrig tog slut på ngt sätt..man levde sig in i deras världar så enormt..och kände med dem. Man vågar knappt tänka att det där är vardag för många kvinnor idag..



ha en fin dag

2009-12-11 @ 13:09:33
URL: http://tellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0