jag = preggomonstret

Inte nog med att jag har en sambo som utan gnäll ställer sig och diskar, just nu sköter han inte bara den delen av hushållet utan tar ansvaret för nästan all marktjänst. Matlagningen är dock mestadels min vilket jag är nöjd med, att röra i grytor och dona på i köket är en av de mest avkopplande saker jag vet. I vissa lägen känner jag mig som en riktig mansgris. Jag är borta och jobbar fyra - fem dagar i sträck, kommer hem och sätter mig i soffan framför datorn/tv:n och orkar inte göra nått. Ryggen är ond och fötterna svullna, då kommer min riddare med en kopp kaffe och närhet, kan det bli bättre. Inga anklagande blickar eller ord när jag slarvar runt och han får röja. Jag däremot är som  värsta preggomonstret här hemma och klagar på minsta smula, skitiga strumpa eller vatten droppe på badrumsgolvet. Hur orkar du älskling? Tålamod är verkligen en dygd och just nu orkar jag inte ens med Vildes skitiga tassar på mattan, medans älskling får orka med både Vildes kärlekskranka uppenbarelse och preggomonstret till sambo.. Amazing!


Kommentarer
Postat av: Marlene - Blivande Mamma

Tack! :)

Hehe ja det är alltid skönt att dela tankar/känslor med andra! :)



Kram

2009-07-21 @ 11:54:11
URL: http://ihuvudetpamarlene.blogg.se/
Postat av: Marlene - Blivande Mamma

sant, hehe. vad skulle man göra utan bloggen ;) kram

2009-07-21 @ 12:22:21
URL: http://ihuvudetpamarlene.blogg.se/
Postat av: Sandra

Man blir ändå sur när man ser ngt sånt hända, omoraliskt. Kul att du hittade mig så hittade jag dig har jag ännu en garvid blogg att följa :) vad härligt att ni precis gjort ul, Grattis! vet ni vad det ska bli för kön också? Kram på er

2009-07-21 @ 17:02:06
URL: http://alexxandria.blogg.se/
Postat av: Malin Lj

Skönt att sambon din är så stöttande:) Det är ju verkligen A och O!

Tack för lyckönskningarna! Önskar att det inte är så många dagar kvar...vi får väl se...:) Kram

2009-07-21 @ 21:59:24
URL: http://malinlj.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag gjorde också mitt första UL i vecka 13 tror jag, det var helt otroligt och nästa fick man veta ännu mer och det var ännu en gång helt fantastikst, funderar på ett 3d4d ul, eller så väntar jag till jag får se min bebis på riktigt! Ska ni göra 3d/4d?

2009-07-21 @ 22:19:32
URL: http://alexxandria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0