Besök hos BM

Då har vi varit på vårt andra besök hos BM. Allt gick bra, lämnade blod för alla tester de gör i samband med graviditet och kollade blodsocker värdet 4,4 och järn värdet, Hb, 137. Jag trodde och hoppades på att vi skulle få lyssna på hjärtljuden denna gång men tydligen så har de precis tagit ett beslut om att inte låta föräldrarna lyssna så tidigt i graviditeten. Detta för att en del blir så oroliga om de inte hittar hjärtljuden. Detta är tydligen ganska vanligt då fostret och dess hjärta är så små.

Nästa besök inom sjukvården, om inget särksillt händer, är för RUL ( rutin ultraljud) den 20 juli. Sen ska vi på besök hos BM när vi är tillbaka från semestern den 28 augusti, då ska vi få lyssna på hjärtat :)

Fick ett brev från landstinget idag angående cellprovet jag lämnade för två veckor sedan. De hade inte kunnat hitta några förändringar, utan tror att de har gått tillbaka :D Jag kommer bli kallad för säkerhets skull efter förlossningen. Den meningen med efter förlossningen gjorde allt så verkliget. Trotts att vi fått göra UL och allt så blir det så mycket lätt förståligt när det står FÖRLOSSNING i svart på vitt....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0