överflödig

Idag har jag känt mig överflödig hela dagen lång.
Det började i morse när jag vaknade, Vilde brydde sig inte  om mig det minsta, han visade ganska klart och tydligt att jag var icke önskvärd/behövlig.
Sen gick jag till skolan för att repa inför morgondagens avslutningskonsert. I och med att jag var sjuk förra veckan så har alla låtar där jag är med och spelar instrument strukits, vilket gör att jag körar på tre låtar. Känns som jag bara gör det för att ha nått att göra. Känner mig ännu mer överflödig.
Sen när jag kommer hem sent om sider så har M diskat och städat. Ska självklart inte klaga, för hur ofta är det skinande rent när man kommer hem på eftermiddan/kvällen, men när behövs jag?
Sen lagade M mat för att hans syster satt i soffan och skvallrade med mig.
En uppgift har jag haft idag, att vika tvätten. Tycker det är rogivande, problemet är att nu står M och stryker alla sina skjortor, utan att ens be mig göra det åt han:( Känner mig hur överflödig som helst. Konstigt det här för jag är inte särskillt donande tjej just nu, men jag känner mig överflödig! Kanske har med graviditeten att göra? Viljan att känna sig behövd och uppskattad tänker jag på då. Är kanske en del av förberedelsen inför att bli mamma...

M stryker framför tv:n :D Puss på dig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0