1500 meter / timmeMed denna hissnande hastighet rör jag mig idag. Har varit ute på en promenad, eller egentligen två. Först gick jag 300 meter till universitetet. Väl där åt jag lunch med älsklingen och hans syster, sen gick jag hem igen. En promenad som i vanliga fall tar cirka 3 minuter tog idag 12 minuter, sträckan är 300 meter så min snitthastighet är alltså 100 meter på 4 minuter eller 1500 meter / timme. Visst är det snabbt, måste vara peggospeed ;-) Att gå dit gick förvånansvärt bra, gjorde knappt ont, fast jag hade i och för sig anpassat hastigheten redan när jag begav mig hemifrån. Hemvägen var dock inte att leka med, att framfogen kan göra så ont!

Inatt har jag inte ens varit upp på toaletten för mina kisserier för att jag inte kunnat resa mig ur sängen, trodde ett tag att jag skulle måsta kissa i sängen :-( Ingen rolig känsla. Ska nog köpa plastad frotté till vår säng också så blir det inte så blött när jag måste kissa ner mig ;-) Nä, skämt åsidor, det är inte roligt att vara gravid just nu, eller jo det är det men det är inte bekvämt för fem öre! Jag får inte på mig skorna eller strumporna på mindre än 5 minuter, måste ta pauser för att andas och räta ut ryggen. Tar mig knappt ur sängen utan hjälp, kan inte vända mig utan att gråta av smärta. Att resa mig från toaletten skulle vara omöjligt om det inte var för att vi har handfatet inom räckhåll så jag kan dra mig upp med hjälp av det. Om jag glömer bort mig och tar spjärn med fötterna för att få upp överkroppen, vända på mig eller dylikt så gör det så ont att det ibland svartnar framför ögonen, nästan lite läskigt. Det värsta just nu är ändå att jag är i princip handikappad när det kommer till att vara smidig. Om jag refererat till mig själv som en stelopererad barbamamma tidigare så är det ingenting jämfört med hur det känns nu. Men jag biter ihop och tar det goda med det onda för snart är Ärtan ute =)

Kommentarer
Postat av: karolin

jomen pigga och smala var det, det tycker jag vi intalar oss. Det förtjänar vi!Vet du (med tanke på inlägget), jag upptäckte en ny gravidsak igår. Om man har en lika dålig hållning som jag när man sitter ner då kan man testa att läsa någonting högt för någon. Snacka om att bli andfådd haha! Min pojkvän skrattade åt mig när han märkte att min andning var "något" ansträngd, efter att jag suttit ner och läst, snällt!

kram

2009-11-23 @ 17:00:20
URL: http://bekk.blogg.se/
Postat av: Linda & Prinsen i magen

Haha jag känner igen det dära "kisseriet". Värdelöst är det och det sabbar nätterna totalt, och det är ju nu man behöver få sin sömn :/ Känner även igen det dära med ryggproblem och grejer, fy vad skönt det ska bli när lillen tittar ut ! :)

2009-11-23 @ 19:08:54
URL: http://liindatherese.blogg.se/
Postat av: gabriella

Hahaha!!

Det dära känner jag igen....snigelspeeden man hade mot slutet av graviditeten!! en sträcka som ivanliga fall tog en kvart tog ju en evighet...tåm sambn gick ifrån mig å jag som brukar gnälla på att han går sakta!! =0)

Ryggen min e inte helt återställd...funderar på att gå till en kotknackare!! så man får årdning på den...har tåm ont i revbenen...men annars e det ganska bra med mig !=0) hihihi

Kraaam

2009-11-23 @ 21:21:50
URL: http://lillkakan.blogg.se/
Postat av: Mim

Aj aj aj, du verkar ha ondare än vad jag har även om jag också har lite foglossning. Stackare där :-(Jag har faktiskt lagt en bit plastad frotté under mitt lakan men det var mest för att jag fick ett tips om att det kan vara smart ifall vattnet går när man ligger i sängen (och vi har nya dyra sängar!). Tyget har jag sedan tänkt ha i spjälsängen så det kommer nog väl till pass då också.

2009-11-23 @ 22:09:01
URL: http://metrobloggen.se/mim
Postat av: Mim

Superbra med lite tips! Det där med badolja lät vettigt, det ska kolla upp. Och så har jag hört att de har billiga tvättlappar på IKEA.Hu, nu måste man strax lägga sig, som du säger så vaknar man ju en del på nätterna och det är verkligen inte bekvämt att gå upp på toa då. Smärtn gör att man vaknar till ordentligt, tyvärr.

2009-11-23 @ 22:27:51
URL: http://metrobloggen.se/mim
Postat av: Mim

Då ska vi nog inhandla sådana (eller så skickar jag sambon, börjar bli lätt obekvämt att gå långa sträckor och trängas med folk...).Godnatt och sov så gott!

2009-11-23 @ 22:52:34
URL: http://metrobloggen.se/mim

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0