Diskussion -> beslut -> handling = :-)Vi har äntligen fattat ett beslut, handlat efter det och kom hem nöjda med oss själva :-) Vad jag pratar om? Barnvagn så klart. Efter många om och men, ärva vagn, köpa begagnad eller köpa ny fattade vi igår beslutet att köpa en ny vagn, om den kunde hinna fram innan BF. Annars skulle vi fortsätta jakten på blocket. Efter att ha läst och frågat runt så hade vi en lista med några modeller och märken vi var intresserade av, gemensamt var att de skulle ha fyra hjul, höj och sänkbart handtag som även går att vända, broms både fram och bak och helst en vagn med sittdel och en lift.
Efter en tur till barnens hus för provkörning och en funderare har vi bestämt oss och är väldigt nöjda med vårt val. Det vi kände oss begränsade med vad gällde att köpa vagn var att vi är så sent ute, men nu hade vi turen att just den modellen vi ville ha fanns i en färg ( mörk grå) för omgående leverans :-) Har vi jätte tur skickas den redan imorgon annars går den iväg nästa fredag, så senast luciahelgen har vi vår vagn hos oss. Vad det blev för vagn? En Emmaljunga Cerox 2.0 nästa års modell. För att ändå hålla nere kostnaden lite grann valde vi att köpa till en Brio mjuklift i stället för emmaljungas egna. Brion var nedsatt med 50% och fanns i älsklings favoritfärg, lila :-) Mörkgrått och lila är supersnyggt och definitift färger som för mig är helt "könsneutrala" kan inte bli bättre ;-)

Här finns mer info och bild på vagnen.

Nu ska jag vila en timme sen blir det till att förbereda middagen. Oskar kommer och äter med oss för sen ska vi alla tre ( fyra med Ärtan) på Lasse W konserten här i stan ikväll. Vilken dag! :-)


Kommentarer
Postat av: natasha

lila och grått blir ju supersnyggt tsm :) du får lägga upp bild när ni fått den :).

2009-11-26 @ 16:18:49
URL: http://natashalarsson.blogg.se/
Postat av: Ros-Marie

Lila och grått är mycket vackert ihop. Hoppas ni blir nöjda. Skönt att komma till beslut. Jag har ett paket till er som väntar på att snart skickas iväg...

Kram till er båda

2009-11-26 @ 18:21:09
Postat av: Liw

Hej mamma! :)

Jo, det är en bra kombination av färger, svart och grått är ju bra färger över huvudtaget just för att de går att kombinera med så många andra färger för att liva upp :-)

Du känner mig, i vanliga fall är jag (väldigt) impulsiv, men det här beslutet har jag haft svår ångest inför, mer likt E än mig.

Ah, paket :) Här är det ett paket som kommer åka med Ms föräldrar ner till Hudik om några veckor.stor kram tillbaka från oss alla tre

2009-11-26 @ 19:04:45
URL: http://preggomonster.blogg.se/
Postat av: Josefin

Grattis till beslutet om vagnen. Nu borde ni ju hinna få den före ni får bäbisen. Det är nästan samma vagn som vi har fast vår är använd av ett barn och första Cerox-modellen. Vår har bara broms på en sida. Det är säkert nåt mer som skiljer också. Vår är svart/ljusgrön och så har vi hårdlift till. Grön är min favoritfärg just nu. Grått och lila är också jättesnyggt. Särskilt ihop! Vi har plommonlila textilier i sovrummet just nu.

2009-11-26 @ 22:40:11
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com
Postat av: lina

skönt med beslut, det där blir nog en toppenvagn för er! och grått & lila blir ju hur fint som helst. :)

2009-12-02 @ 08:00:55
URL: http://i-fokus.se/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0