GråttVärlden utanför är grå.
Mitt huvud känns grått.
Min kropp är grå.

Att gå till skolan är alla nyanser av grått.

Usch så vädret påverkar mig på hösten.

Kommentarer
Postat av: emma

usch gumman de låter inte skojj.. men du får hålla ärtan inne ett tag till, hehe..jo min natt har inte heller varit den bästa..man får ondare för var vecka som går..jag vill inte tänka hur ont ja kommer få sen när de verkligen gäller, men sen kan man inte låta bli att tänka på det heller..usch ja, inget skoj till väder idag! Hoppas du mår bättre under dagen! kramis

2009-11-02 @ 09:47:20
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: Annika

Jag känner likadant! :S

2009-11-02 @ 09:52:22
URL: http://gabulfota.blogg.se/
Postat av: thessie

du är inte ensam! känner mig blek och grå jag med.jasså på så vis :) har ni fått nån snö där uppe än?

ja jag vet vad du menar. min sambo jobbar till sjöss så han är borta två veckor och hemma två veckor. tråkigt när han är borta men när han väl är hemma så är han ledig och kan spendera tid med barnet. vi kommer nog dessutom lägga upp det så att vi delar på föräldrarledigheten så tar han bara ut halvtid, då varar det mycket längre och då är han hemma tre veckor och borta en.

plus att när barnet börjat på dagis så kommer han/hon inte behöva vara där så länge om dagarna när han är hemma. mest så att det blir en "dagisrutin"

helst skulle vi ju vilja att han va hemma alltid men det är ju en ekonomisk fråga oxå. han pluggar till gymnasielärare på distans samtidigt så det blir bara ett och ett halvt år som han är kvar på båten. förhoppningsvis.kram!

2009-11-02 @ 10:42:13
URL: http://sleepygirl.blogg.se/
Postat av: Tovis

Ja, det är intressant att vi upplever liknande känslor :)

Min länklista för gravida syns i menyn, lite längre ned. Du finns med där också om du inte har nåt emot det ;)

Håller med, det är verkligen skoj att följa andra, speciellt eftersom ingen jag känner "på riktigt" är gravid samtidigt ;)

2009-11-02 @ 12:00:00
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Postat av: thessie

ja det är mysigt med snö de första dagarna sen är den mest till besvär. här i skåne är det väl inte så farligt men det va värre när man bodde i dalarna.ja alla har ju olika förutsättningar. tror att ekonomin styr mycket hur folk kan lägga upp det oxå. men som sagt så är det viktigt att pappan oxå får ta del utav bebisen på dagtid... inte bara när det är dags att sova på kvällen.kram

2009-11-02 @ 14:08:33
URL: http://sleepygirl.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0