Kvällens filmIdag var det ju faktiskt två filmer i min smak på Tv, väldigt ovanligt. Valet stod mellan På smällen och Djävulen bär prada. Eftersom vi såg den sistnämnda sist vi var i Mora så föll valet på På smällen.Vi har sett den förr men det är då första gången som gravid =) Ganska intressant hur mycket man ändå känner igen sig, vi fungerar nog ganska lika kvinnor som män i vissa situationer och skeenden i livet :)

Filmen får mig dock att fundera lite, i ett avsnitt av den så får en av männen så jäkla mycket skit för att han uttrycker ett behov av tid för sig själv. Frun blir galen och säger att det behöver hon med. Självklart att alla behöver tid för sig själv och jag tror det kan vara lite av nyckeln till att få familjelivet att fungera. Ge varandra tid och rum för sina egna intressen och egen tid. Men även egen tid med barnet. Jag vill verkligen inte bli den som begränsar M´s umgänge med Ärtan så jag kommer fortsätta jobba mina 25% på ungdomsgården och ska försöka missa så få pass som möjligt redan i början. Tror det är otroligt viktigt att M får tid med Ärtan själv redan från början. Jag kommer få det så det räcker och blir över och för hoppningsvis kommer vi få "familjetid" i massor då M pluggar även i vår och styr ganska fritt över sin tid, perfekt! Gud vad vi längtar!

Kommentarer
Postat av: unique

JAg håller med dig om det där. Det är superviktigt för mannen att få tid med den lille i början

2009-11-01 @ 23:17:25
URL: http://saratilling.devote.se
Postat av: Nina ♡

hur gick det på promenaden? =) gick det bra? hru var det på kyrkogården?va händer i veckan? =)

2009-11-01 @ 23:29:29
URL: http://modesida.blogg.se/
Postat av: Josefin "Förtjust"

Ja. Får väl använda kläderna på någon framtida maskerad istället. Fast det var kul att sambon fick använda sin igår, eftersom han var friskare. Det var mest hans kläder som jag lagt ner tid på. Ska ladda upp foto nu.

2009-11-02 @ 00:16:57
URL: http://josefinsblogg.wordpress.com
Postat av: emma

oh den filmen på smällen är bra:)

Jo, jag kände att jag vill hellre ha tygklossar än hårda klossar.. DE mjuka klossarna är ju finare med:)Hehe jasså, jo, ja hade kunnat ärva leksaker fårn min syster men hon är så hönsig och så så jag kände jag hellre vill köpa egna leksaker och dyra med bra kvalite..De är så snåla tycker jag när de gäller kläder och leksaker, jag vill hellre köpa dyrt och bra till mitt barn:) Man vill ju att sitt barn ska ha de bästa:)Hur är de med dig idag?

Kram

2009-11-02 @ 06:03:31
URL: http://lillemspems.blogg.se/
Postat av: thessie

god morgon!

vi mår bara bra tack :) magen växer och växer.. hur är det med er?

bor ni i dalarna? såg att det stod mora... jag kommer från ludvika/ smedjebacken.

håller helt med dig om att det är viktigt att pappan oxå får ensamtid med barnet. det är nog viktigt så de knyter band till varandra.kram!

2009-11-02 @ 08:36:47
URL: http://sleepygirl.blogg.se/
Postat av: Fru Evelina

hihi vi såg också den igår, första gången som gravida men andra gången totalt. var lite läskigt med scenen där hon föder eftersom jag är SÅ nära det själv !kram

2009-11-02 @ 11:26:04
URL: http://happilyeverafter.se
Postat av: jessica

haha den är såå himla skön den filmen!

2009-11-04 @ 11:48:40
URL: http://jlethin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0